Pochwal sie i Ty - widac juz?Jeny tu są same chudziny
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pochwal sie i Ty - widac juz?Jeny tu są same chudziny
![]()
A czemu nie mozna kompotu w takiej sytuacji? Tez mnie to zaciekawiłoA tak wg to może rozpetam gów*o burze ale wytłumaczcie mi bo ni kija nie ogarniam jaka w tym logika:
-dziecko piję wodę
-dziecko je owoce
To DLACZEGO kurde blaszka nie mogę dziecku ugotować kompotu BEZ CUKRU
I tak poza tym wczoraj miałyśmy szczepienie na meningokoki (brak jakichkolwiek gorączek itd) po ilu dniach mogę podać małej owoce bo obiło mi się o uszy że ponoć po szczepieniu nie powinno się dawać owoców a nie wiem ile w tym prawdy![]()
Kompot do obiadu jest ok. ale kompot przez cały dzień odpada. Ja tam owoców daje mało, sama jadam tylko sezonowo np. truskawki. Moja córka jada więcej warzyw i zdecydowanie wolę taką opcje.A tak wg to może rozpetam gów*o burze ale wytłumaczcie mi bo ni kija nie ogarniam jaka w tym logika:
-dziecko piję wodę
-dziecko je owoce
I tak poza tym wczoraj miałyśmy szczepienie na meningokoki (brak jakichkolwiek gorączek itd) po ilu dniach mogę podać małej owoce bo obiło mi się o uszy że ponoć po szczepieniu nie powinno się dawać owoców a nie wiem ile w tym prawdy![]()
a kto mowi, ze nie mozesz?A tak wg to może rozpetam gów*o burze ale wytłumaczcie mi bo ni kija nie ogarniam jaka w tym logika:
-dziecko piję wodę
-dziecko je owoce
najlepsza opcja zawsze jest woda. Dla mnie kompot od czasu do czasu tez ok, ale na pewno nie codziennie. Owoce jako owoce tak. Moje dzieci jedza codziennie, teraz akurat winogrono i mandarynki.Kompot do obiadu jest ok. ale kompot przez cały dzień odpada. Ja tam owoców daje mało, sama jadam tylko sezonowo np. truskawki. Moja córka jada więcej warzyw i zdecydowanie wolę taką opcje.
Można paracetamol, ibuprofen i w razie potrzeby antybiotyki. Jeśli masz mocy kaszel załóż maseczkę.Dziewczyny pomocy
Zawsze radzilam sobie lekami znanym mi zestawem z zatokami
Dosc mocna infekcje mam… raz nie wzielam czapki na spacer a spocilam sie
Od 2 dni plucze zatoki i zaczynam grzac lampa na podczerwien plus gardlo tantum verde i ew glimbax.
Czy cos jeszcze moge wziac przy karmieniu piersia? Czuje juz bol zatok porzadnyboje sie ze bez lekow sie nie obejdzie
((( obym malej nie zarazila tym gardlem zainfekowanym
(