Orchidea33
Fanka BB :)
U mnie jeszcze nie ma na 100% ale kierujemy sie w strone Huberta@Kocka @Orchidea33, a jakie imiona?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie jeszcze nie ma na 100% ale kierujemy sie w strone Huberta@Kocka @Orchidea33, a jakie imiona?
u mnie jeszcze dłużej, ale nie ma co się licytować bo ja miałam wywoływany poród.Ja to caly dzien rodzilam... zaczelo sie o 3.30 a urodzilam 20.30.
A to nie o licytowanie mi chodzilou mnie jeszcze dłużej, ale nie ma co się licytować bo ja miałam wywoływany poród.
Rodząca kobieta zniesie wszystko, ja po 24h już nie wiedziałam skąd biorę siły ale je miałamA to nie o licytowanie mi chodzilotylko sama nie wierzę w to, ze tyle wytrzymalam
![]()
Chyba tak jestRodząca kobieta zniesie wszystko, ja po 24h już nie wiedziałam skąd biorę siły ale je miałam![]()
No niby tak.Pediatra nie kazala a wrecz zabronila przyjsc na kontrole bojac sie ze znowu cos zalapie.Ale ucha wyczyscic nie da zaraz tyle tam nachoduje miodu ze bede w sloikach sprzedawacA jak z Misią? Zdrowa już?
Gratulacje cudu slicznego.Duzo zdrowka dla WasDziewczyny
Wczoraj po 18godz porodu na swiat przyszedl moj cud3600 g, 56 cm
![]()
Cudo gratulacjeDziewczyny
![]()
Umówiłyście się czy jak ?Dziewczyny
![]()