Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie mam pojęcia zaraz fotkę kartonu podeślę, my dostaliśmy w prezencie ale co mamy małych gości u siebie to nikt nie chce z tego zejść także na serio superA jak to się nazywa? Fajne![]()
KurczęNoo niestety u mnie beta <1.2. Troszkę sobie płacze, smutno mi, ale cóż, nie udało się. Moj mąż powiedział do Kubusia ze to tylko pokazuje jakim wielkim jest cudemi to prawda.
Ja już nie podchodzę do żadnych stymulacji i transferów, trzymam za Ciebie @Ruda08 kciuki!bądź dobrej myśli
![]()
Juz zapisałam sobie. Będzie fajny pomysł na przyszłośćSory karton zużyty bo moja Nina lubi w kartonach siedzieć, może ona jest kotem![]()
moja mowi w tamtym tyg - mam chlopaka! Dziele sie nim z Laia. Juz na zawsze bedziemy we trojke!U nas na messengerze z przedszkola takie informacje, trzeba się ubrać na galowo , inna mama pisze ze syn powiedział że na niebiesko, inna pisze że na czerwono a kolejną że dziecko powiedziało żeby kasę przynieść![]()
Kuwa wspaniale są te dzieciakimoja mowi w tamtym tyg - mam chlopaka! Dziele sie nim z Laia. Juz na zawsze bedziemy we trojke!Ojciec zawal, mowi ze mu nogi z d powyrywa. Wczoraj tekst: juz nie mam chlopaka! Maz odetchnal, a ta do niego: teraz mam dziewczyne, nazywa sie Emma
![]()
Juz cwaniaki kombinujaU nas na messengerze z przedszkola takie informacje, trzeba się ubrać na galowo , inna mama pisze ze syn powiedział że na niebiesko, inna pisze że na czerwono a kolejną że dziecko powiedziało żeby kasę przynieść![]()