JestemMama!
Fanka BB :)
Jest Wszystko dobrze
pęcherzyk w macicy odpowiada wiekowi ciąży i widać zarys zarodka 
Boże tak się cieszę ... Mogłam pazurami podrażnić
krwiaka nie widać ... Za tydzień wizyta serduszkowa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jaaaa czekam już na wizytętak bardzo się stresuje ... Chce myśleć pozytywnie a jednak stres jest
![]()
No widziszJest Wszystko dobrzepęcherzyk w macicy odpowiada wiekowi ciąży i widać zarys zarodka
No widzisz. Bardzo się cieszę
. Ciągle trzymam kciuki za wielkie serduszko
![]()
Super.Obetnij pazury niech Cie wiecej nie stresujaJest Wszystko dobrzepęcherzyk w macicy odpowiada wiekowi ciąży i widać zarys zarodka
Super.Jest Wszystko dobrzepęcherzyk w macicy odpowiada wiekowi ciąży i widać zarys zarodka
Tylko na nim nic nie widaćSuper.
Masz zdjęcie z usg ?
Ale.pecherzyk ładnyTylko na nim nic nie widaćtylko to że zgadza się wiek ciąży według transferu i daty ostatniej miesiączki a USG .
Ale teraz tak czytam że coś powinno być więcej widoczne a na karcie mam tylko że widoczny zarys ...eh... Już sama nie wiem co myśleć ...Ale.pecherzyk ładny![]()
Byłaś dzisiaj na wizycie? Jak u Was?Dziewczyny u mnie tez dupa .
28dpt - pęcherzyk ok 16 mm i praktycznie pusty jakieś tylko cienie widać ale Pani dr powiedziała ze tak samo było ponad tydzień temu tyle ze pęcherzyk urósł .
Termin z om 6+1
Z usg wychodzi na 6+2
Badanie robiła moja znajoma i dobra lekarka która No nie ukrywam nie dawała nadzieji na dobre rozwiązanie .
W poniedziałek idę jesCZe prywatnie na wizyte ale nie spodziewam się niczego pozytywnego .
Póki co potrzebuje odpoczynku …
I powrotu do normalność . Jak nie przepadam jakoś mega za swoją pracą tak chciałabym już do niej wrócić
Póki co dajemy sobie na chwile przerwę od in vitro , transferów i leków …