Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u nas jwst w obowiazkowym kalendarzu. Wg mnie warto, jesli nie ochroni to przynjamniej przejdziesz lagodniej.Dziewczyny szczepilyscie swoje dzieci przeciwko ospi?bo w sumie ona nie chroni.Ja nie bylam szczepiona i jeszcze nie chotowalam.w sumie zaden z moicj braci tez nie zachotowal a u starszego cora miala a on nic.
o matko, sto milionów lat temuGrałyście kiedyś w makao???
Ja jeszcze nie, ale gdy tylko pojawi się ta możliwość, to zrobię to. Wyznaje zasadę, że szczepię na wszystko, co się da.Dziewczyny szczepilyscie swoje dzieci przeciwko ospi?bo w sumie ona nie chroni.Ja nie bylam szczepiona i jeszcze nie chotowalam.w sumie zaden z moicj braci tez nie zachotowal a u starszego cora miala a on nic.
Chyba kolacjaKomu komu śniadanko do łóżka? Tak mojemu mężowi już wjeżdża hehhehe , ale kawy nadpilam![]()