moja Werka nie jest agresywna na razie wszystkim się dzieliWikt i opierunek zapewnie a cory beda sie razem tluc o zabawkichociaz Twoja to szkrab jeszcze

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja Werka nie jest agresywna na razie wszystkim się dzieliWikt i opierunek zapewnie a cory beda sie razem tluc o zabawkichociaz Twoja to szkrab jeszcze
ja z tych charakternych afera by była gotowaProszę powiedzcie mi czy ja jestem jakaś nienormalna ale ryczeć mi się chce. Mój mąż jest chrzestnym dwóch sióstr bliźniaczek u swojego kolegi. Mój mąż mi dzisiaj wypalił że kupił by na święta w prezencie matce tych bliźniaczek czyli żonie tego kolegi wypaśny zestaw do paznokci jaki ja dostałam w zeszłym roku od niego. Dodam że my sobie żadnych prezentów nie robimy, tylko dzieciom. Normalne mnie kur...![]()
jprdl już siebie widzę jak by mnie tym uruchomiłNapewno nie ty jesteś tu powalona. No kuwa, co to ma być
. Ja swojemu to bym dała do wiwatu, że przez następne 20 lat by mu już podobny pomysł nie przyszedł do głowy
![]()
Boooooosko AniaJa tylko na sekundę
Doczekałam się9'ty transfer się udał
Dziś widziałam malutkie pulsujące serduszko, widziałam moje maleństwo![]()
wyłam jak bóbr , mąż też miał łzy w oczach
Jestem w ciąży , marzenia się spełniają![]()
Jeeeeeeeaaaaaa, będziesz mamą myszaJa tylko na sekundę
Doczekałam się9'ty transfer się udał
Dziś widziałam malutkie pulsujące serduszko, widziałam moje maleństwo
wyłam jak bóbr , mąż też miał łzy w oczach
Jestem w ciąży , marzenia się spełniają![]()
Nooojprdl już siebie widzę jak by mnie tym uruchomił![]()
nie miał by życia chłop hahahhaNooo. Ja już się wkur,wilam a przecież to mnie nie dotyczy
![]()
A wiesz ze mam to samNooo. Ja już się wkur,wilam a przecież to mnie nie dotyczy
![]()
Ja to chyba dziś mojego trzasnę tak żeby miał na zaśA wiesz ze mam to samj dostalby Tomek za durny pomysl
![]()