Per Em
Fanka BB :)
A widzisz, żyłam teoria, że czwórki i piątki najgorsze, bo duże.czworki i trojki sa najgorsze. Jedne, bo pierwsze takie duze, drugie, bo ostre. Piatki zazwyczaj jednak wychodza lagodniej.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A widzisz, żyłam teoria, że czwórki i piątki najgorsze, bo duże.czworki i trojki sa najgorsze. Jedne, bo pierwsze takie duze, drugie, bo ostre. Piatki zazwyczaj jednak wychodza lagodniej.
mi zawsze pediatrzy mowii, ze trojki. Choc u nas chyba najgorsze byly czworki, z wizyta ba pogotowiu. Trojki tez daly popalic. Piatki teraz troche latwiej, ale tez lekko nie jest. Niech sie to juz skonczy. 2,5 roku, a tu jeszcze 2 zebow brakujeA widzisz, żyłam teoria, że czwórki i piątki najgorsze, bo duże.
Mnie jakoś nie dotykaDziewczyny jak tam zakupowe szaleństwa świąteczne??
U nas trochę więcej do ogarnięcia.Mnie jakoś nie dotykaco mam kupić to zawsze kupuje. Nigdy nie czekam na jakieś pseudo promocje typu blackfriday
Prezenty dla męża i córki zrobione ponad mówiąc temu. Także nie ma z czym szaleć![]()
Najpiękniejsze cudo świataŻeby nie było chwalę sięserduszka jeszcze nie słyszałam ale lekarz mówi że jest wszystko dobrze
![]()