Ruda08
Fanka BB :)
Serio ? W Trzech króli ?U nas też 6 się daje, ale jakiś drobiazg.
Stary dostanie bokserki że spidermanem🕷🕷
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Serio ? W Trzech króli ?U nas też 6 się daje, ale jakiś drobiazg.
Stary dostanie bokserki że spidermanem🕷🕷
Hhahah, okk to ma sensA chodziło mi o mikołajki.
Ja to zaczęłam w połowie listopada. Teraz tylko pierdołki dokupowalam. Starałam się oszczędnie, ale i tak w huuuk kasy poszło. 4 chrześniakówDziewczyny jak tam zakupowe szaleństwa świąteczne??
No też tak myślę, poza tym No ile prądu ciągną takie lampeczki , kurcze bez przesadydziwi Cie to? Wielu ludzi nie ma na rate kredytu czy rachunki wiec moze dlatego to mame bulwersuje. Co nie zmienia faktu, ze jak Was stac to sobie swiecciei nic nikomu do tego
Prawda, straszne to.My sobie w tym roku nic nie kupujemy, wszystko jest drogie. Małemu kupiłam mała koparkę on i tak nie rozumie. Nawet potraw mniej bo wszystko podrożało. No trzeba mocno oszczędzać na wszystkim
a Krole nie maja sensu? Wg mnie maja calkiem spory, w koncu to oni dary przyniesliHhahah, okk to ma sens![]()
Mają sens , bo u nas dzień wolny od pracya Krole nie maja sensu? Wg mnie maja calkiem spory, w koncu to oni dary przyniesli![]()