Moja charakterek po tatusiu niestetyaby tylko takiego charakteru nie miała obrazalskiego jak tatuś![]()

Kobito my to normalnie identyko mamy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja charakterek po tatusiu niestetyaby tylko takiego charakteru nie miała obrazalskiego jak tatuś![]()
hahhaah no czytając to wszystko to raczej tak . Dziś tatuś już obrażony pojechał do pracy on może kłapać wszystko ja tylko powiem już obraza majestatuMoja charakterek po tatusiu niestetypani ibrazalska za byle co identyko tatus
Kobito my to normalnie identyko mamy![]()
He to moze bardziej nasi mezowie sa jacys spojrewnieni bo u mnie tez tak ze on to moze wszystko mowic i jeszcze twierdzi ze trzeba miec "luz"hahhaah no czytając to wszystko to raczej tak . Dziś tatuś już obrażony pojechał do pracy on może kłapać wszystko ja tylko powiem już obraza majestatu
hahahah sikamHe to moze bardziej nasi mezowie sa jacys spojrewnieni bo u mnie tez tak ze on to moze wszystko mowic i jeszcze twierdzi ze trzeba miec "luz"a jak ja cos powiem to obraza i "luz"znika
![]()
u nas camilia i żele dentinox i jakiś drugi z pl ale już nie pamietam nazwy. Przy na prawdę dużym bolu tylko czopki/syropy przeciwbóloweDziewczynki macie jakieś żele sprawdzone na ząbkowanie? Na dole obyło się bez niczego teraz idą dwie górne jedynki płacz ślina po pachy i wszystko w buźce![]()
u nas camilia i żele dentinox i jakiś drugi z pl ale już nie pamietam nazwy. Przy na prawdę dużym bolu tylko czopki/syropy przeciwbólowe
u nas na noc tylko ibuprofen i mocniejsze leki. Zele wogole u nas nie dzialaja, zadne. Camila to dla mnie sciema jakasw dzień jakoś dajemy radę najgorzej wieczorem
![]()
jutro muszę coś kupić bo nie chce żeby w święta się męczyła w Dodatkowo nie dość że dom pełen ludzi to jeszcze ząbki . Jedyne pocieszenie że my w bloku mieszkamy to nie będą nam najazdów robiću nas na noc tylko ibuprofen i mocniejsze leki. Zele wogole u nas nie dzialaja, zadne. Camila to dla mnie sciema jakas![]()
U mnie dentinox sie sprawdzilDziewczynki macie jakieś żele sprawdzone na ząbkowanie? Na dole obyło się bez niczego teraz idą dwie górne jedynki płacz ślina po pachy i wszystko w buźce![]()