Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiem. Lubie sobie po prostu czasami z Toba podyskutowacNo widzisz, moje dziecko miało neurologiczne powikłania, być może borykamy się z tym do dziś. Pediatra jakoś się nie przejęła, ot odroczyła szczepienia i tyle. Może to tylko moja wyobraźnia ale już widziałam jak to szczepienie wpływa na mózg płodu. Badań na płodach ludzkich nie ma i nie będzie. Uważam że ryzyko było niezwykle małe a nie wiedziałam jak moja córka będzie reagowała na szczepienia.
Ja tylko napisałam że się nie szczepilam, nikogo nie namawiam każdy sam musi podejmować decyzje.
Haha. Oj to były czasy. Ja teraz staram się wyciszać, od 20 grudnia mam totalnie wolne od pracy, buszuje po sklepach, spędzam czas w domu. Dziś nawet sernik upiekłam. Na jutro mam mega niezdrowe przekąski typu cola, orzeszki w czekoladzie i tone innych zakazanych rzeczy. Nawet szampana mam z tamtego rokuwiem. Lubie sobie po prostu czasami z Toba podyskutowacZwlaszcza jak mamy rozne opinie
![]()
Niby w jednym zlobku mam zaklepane miejsce ale wolałabym żeby mały poszedł do innego, w miejscowości w której pracujemy. Tam nie ma na razie miejsc i łudzę się, że może od września tam by poszedł.@fredka84 załatwiłaś już żłobek? Kiedy ruszacie, bo Kajtuś chyba z lutego więc już całkiem blisko.
tez nienawidze i nie pijam. A co do niezdrowych przekasek to ja tak jadam na codzien wiec zeby bylo wyjatkowo to jutro musialabym miec salate z salataHaha. Oj to były czasy. Ja teraz staram się wyciszać, od 20 grudnia mam totalnie wolne od pracy, buszuje po sklepach, spędzam czas w domu. Dziś nawet sernik upiekłam. Na jutro mam mega niezdrowe przekąski typu cola, orzeszki w czekoladzie i tone innych zakazanych rzeczy. Nawet szampana mam z tamtego rokukto wie może w tym roku też zostawimy i tak będzie sobie stał
przyda się za rok. Sytuacja idealna bo nienawidzę szampana
![]()
tez nienawidze i nie pijam. A co do niezdrowych przekasek to ja tak jadam na codzien wiec zeby bylo wyjatkowo to jutro musialabym miec salate z salataHaha. Oj to były czasy. Ja teraz staram się wyciszać, od 20 grudnia mam totalnie wolne od pracy, buszuje po sklepach, spędzam czas w domu. Dziś nawet sernik upiekłam. Na jutro mam mega niezdrowe przekąski typu cola, orzeszki w czekoladzie i tone innych zakazanych rzeczy. Nawet szampana mam z tamtego rokukto wie może w tym roku też zostawimy i tak będzie sobie stał
przyda się za rok. Sytuacja idealna bo nienawidzę szampana
![]()
my na jutro szykujemy sałatkę jarzynowa, gyros, galart drobiowy, jajko w szynce w galarecie, śledziki w sosie pomidorowym, i coś do alko - korpusy z ciasta francuskiego z serkiem białym i wędzonym łososiem plus koreczki z kabanosa i sera żółtegotez nienawidze i nie pijam. A co do niezdrowych przekasek to ja tak jadam na codzien wiec zeby bylo wyjatkowo to jutro musialabym miec salate z salata
Ja upieklam orzechowca![]()
To u Was imprezka sie szykuje.Ale pysznoscimy na jutro szykujemy sałatkę jarzynowa, gyros, galart drobiowy, jajko w szynce w galarecie, śledziki w sosie pomidorowym, i coś do alko - korpusy z ciasta francuskiego z serkiem białym i wędzonym łososiem plus koreczki z kabanosa i sera żółtego
tylko my i rodzice moiTo u Was imprezka sie szykuje.Ale pysznosci
u nas danie glowne to policzki w portomy na jutro szykujemy sałatkę jarzynowa, gyros, galart drobiowy, jajko w szynce w galarecie, śledziki w sosie pomidorowym, i coś do alko - korpusy z ciasta francuskiego z serkiem białym i wędzonym łososiem plus koreczki z kabanosa i sera żółtego