Artemida90
Fanka BB :)
mhm brzmi ciekawieu nas danie glowne to policzki w portoReszta to sporo tutejszych przekasek. Dzieci maja hamburgery domowe z frytkami - pelnia szczescia
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mhm brzmi ciekawieu nas danie glowne to policzki w portoReszta to sporo tutejszych przekasek. Dzieci maja hamburgery domowe z frytkami - pelnia szczescia
![]()
O to jeszcze troszkę, czas szybko zleci oby tylko mały nie chorował i chętnie chodził.Niby w jednym zlobku mam zaklepane miejsce ale wolałabym żeby mały poszedł do innego, w miejscowości w której pracujemy. Tam nie ma na razie miejsc i łudzę się, że może od września tam by poszedł.
A do tego pierwszego żłobka zapisze go jakoś w marcu. Do pracy wracam na początku maja
policzki obsmazasz delilatnie na niewielkiej ilosci oliwy, oczywiscie doprawiasz pod siebie. Redujesz porto, duza ilosc, dluugo az zgestieje i wypaduje alk i tyle. Meeega dobre, u nas policzki sa wszedzie, w pl o nie ciezko, mama odkad sprobowala u nas ciagle poluje i rzadko udaje sie kupic.mhm brzmi ciekawiemasz jakiś sprawdzony przepis? Tylko gdzie ja tu znajdę policzki może kiedyś zrobię
Wow!my na jutro szykujemy sałatkę jarzynowa, gyros, galart drobiowy, jajko w szynce w galarecie, śledziki w sosie pomidorowym, i coś do alko - korpusy z ciasta francuskiego z serkiem białym i wędzonym łososiem plus koreczki z kabanosa i sera żółtego
U nas zawsze się dużo gotuje na święta i na sylwestra. Ja kocham gotować i potem jesc, zawsze się z mama prześcigamy w nowościach kulinarnych i cukierniczych - ja z zawodu kucharz a mama cukiernikWow!
U nas barszcz plus uszka zamrożone ze Świąt. I to jedyne coś ponad to co jest codziennie.
Oj bym sie wprosila gdybys tak daleko nie mieszkalatylko my i rodzice moiaaa i na śniadanie noworoczne tatar
lubimy dobrze zjeść
Ja zrobilam juz golabki,salatke gyros,maz ma robic jakoes pieczarki.mama zrobila golonke.a ciasta jeszcze sa ze swiatWow!
U nas barszcz plus uszka zamrożone ze Świąt. I to jedyne coś ponad to co jest codziennie.
Pięknie to napisałaśDziewczyny czego ja wam mam życzyć?? Jak tutaj już najważniejsze życiowe cele osiągnięte o trzeba tylko pielęgnować
Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Nowym Roku. Dużo miłości , szczęścia, zdrowia
I dziękuję wam za wsparcie jakie mi okazujecie już od dawna❤❤❤❤