Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurde nie pomyslałamu nas podobnie ale nie pisze żeby nie czarowały![]()
Haha. Foto nie chce się dodać. Dziś byłam w sklepie i były piękne buciki na wiosnę dla Twojego Kajtusia . Elefanty po 79 zł i 111 zł. Nawet fotkę zrobiłam.Ale co piękne? Nic nie wrzuciłaś![]()
Ale macie jazdy z zasypianiem …![]()
Mój smrodzik idzie spać o 19, dzisiaj nawet o 18.30, dostaje buziaki, mleko, delikatne światło i wychodzę![]()
Fakt budzi się w nocy jeszcze na papu (ale tylko pije i odwraca się na drugi bok), ale z zasypianiem nie mamy większych problemów. Drzemki nie ma. Nooo i wstaje o 8-9
. Także sobie dwie śpimy
![]()
Wow, ceny superHaha. Foto nie chce się dodać. Dziś byłam w sklepie i były piękne buciki na wiosnę dla Twojego Kajtusia . Elefanty po 79 zł i 111 zł. Nawet fotkę zrobiłam.
Wow... Ciekawe za co.Dziś moja klinika to dodałachyba to nazwisko się przewilalo tu na forum
Takich rzeczy się nie pisze na forum ze sfrustrowanymi matkamiAle macie jazdy z zasypianiem …
Mój smrodzik idzie spać o 19, dzisiaj nawet o 18.30, dostaje buziaki, mleko, delikatne światło i wychodzę
Fakt budzi się w nocy jeszcze na papu (ale tylko pije i odwraca się na drugi bok), ale z zasypianiem nie mamy większych problemów. Drzemki nie ma. Nooo i wstaje o 8-9
. Także sobie dwie śpimy
![]()
No właśnie zrozumiałam swój błądTakich rzeczy się nie pisze na forum ze sfrustrowanymi matkamihahaha, ja z Kuba tez minimum godzina, leżenie, czytanie bajek, głaskanie po pleckach itp, także zazdro
![]()
nie ja nie z Krakowa ja ze Szczecina ale moje Vitro też to dodałoWow... Ciekawe za co.
Nie wiedzialam, ze tez jesteś z Krakowa![]()