Nie dobijaj !zupelnie jak u mnie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie dobijaj !zupelnie jak u mnie![]()
Ja mierzę kilka razy i wybieram powtarzająca się temperaturęMam identyczny termometr i tak mnie wkurza bo ciagle inna temp.pokazuje.Ja tez chorowalam i do tej pory dochodze do siebie.cos wisi w powietrzu.
Ale ladnie wyglądaszzupelnie jak u mnie![]()
mozemy, ale po co?Ale ladnie wyglądasz.
Ps czy możemy nie rozmawiać o temperaturze w twoim kraju![]()
No wlasnie mi raz u Miski pokazuje 38 a za chwile w tym samym miejscu 39 wiec duza roznicaJa mierzę kilka razy i wybieram powtarzająca się temperaturę. I jak się nie ruszasz to pokazuje dobrze. A weź zmierz dziecku żeby się nie ruszało
![]()
Zeby u nas chwilowo bulo 15 czy 18.mozemy, ale po co?
Prawda jest taka, ze za chwile sie ochlodzi, bo to nie jest normalna temp teraz. Dlatego Was chwilowo denerwuje, za chwile juz bedzie znowu 15 czy 18 max![]()
hehe dobry aparat, nic wiecej niestety, ale dziekiZeby u nas chwilowo bulo 15 czy 18.
Tez mialam napisac ze super wyglsdasz prawie nie poznalam
Powiedz o tym na wizycie kontrolnej u ginekologa. Samo puchnięcie jest raczej normalne w ciąży, mnie dopiero do szpitala na oddział wysłała lekarka jak oprócz opuchlizny która nie schodziła, doszło rosnące ciśnienie i spadający cukier.Dziewczyny jestem w 25 tygodniu i puchną mi kostki, dzisiaj to zauważyłam. Czy jest czym się martwić?