• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kanapek ona nie je bo jak cos to tylko sam chleb wedlina precz,jajecznicy nie lubi.czasem zrobie gofra i zje pustego albo parowke.ale przewaznie kasza.zupy jej nie miksuje chce zeby nauczyla sie jesc normalne i lubi to.ale daje je Misce raczej jak wraca ze zlobka po podwieczorku.
aha ok. Moje kaszy nienawidzily i nigdy nie jadly. U nas standardem na kolacje jest rosol lub pomidorowka, jajecznica wlasnie albo tortilla, kanapki, czasami ryba czy jakis makaron.

no mysle ze na pewno nie podajac sok, bo wiesz jak sie przywyczai ze jednak zawsze jest jakis slodszy smak to woda bedzie ble.
Ona jest malutka wiec po prostu co chwile proponuj i moze w koncu zaskoczy. Masz bidon? U nas sie sprawdzilo, bo z bidonu byla frajda pic
nie mam muszę kupić ostatnio kupiłam taka butelkę Ala kubek ale ona ma smoka nie słomkę więc też słabo

podawałam w tej od mleka później w takiej jak kubek i na łyżeczce może z dwie łykła i znowu plucie 🤷
daj bidon niech się sama nim bawi, niech stoi na jej widoku. To mój amancik 🥰

Załączniki

• IMG_3416.jpeg
    IMG_3416.jpeg
    111,3 KB · Wyświetleń: 99
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry