Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja dopiero teraz przeczytałam buuuuJakby co dziewczyny dzis o 13.05 na tvn style In vitro medycyna czy cud cz.2.Co prawda to juz 6 odcinek.
A ja znowu beczalama ja dopiero teraz przeczytałam buuuu
Ja tez miałam zj***** immunologieJa polecam mieć zje**** immunologię- od ok 7 lat nie miałam gorączki![]()
Tak może być, w końcu Twój system immunologiczny działa jak powinien. Tyle, ze się ocierpiałaś, generalnie gorączka to dobry znak, organizm zwalczałał infekcję. Dobrze, ze już przeszłoJa tez miałam zj***** immunologiewysokie komórki Nk. Z 20 lat nie miałam tak wysokiej temperatury, dopiero jak udało sie zajść w ciążę to mnie coś dopadło.
Normalne zjawisko. Moje dzieci nie ssały smoczka i zachowywały się podobnie. Natura tak to wymyśliła że w pierwszych tygodniach dziecko wisi aby wypracować sobie mleko na późniejsze miesiące kiedy hormony już nie pomagają.Dzięki.
Na szczęście synek przybiera , ale ulewa bo jest nakarmiony A pierś, woła zawsze coś tam pociumka i jest pod korek.
Ćkawke ma chyba z 8 razy na dobę..dostaliśmy od położnej dicoflor baby. Zobaczymy może coś pomoże
Ja po trudach wkoncu zdrowa,ale sil nie mam na nic.Wczoraj bylam z mezem na randce urodzinowej-18.03 skonczylam 40latHalo halo jest tu kto ? Jprdl byłam dziś na wyliczeniu urlopu muszę wrócić w samo lato 12 lipca@Kasiekt @Fredka zdrowe ? No trudno nie narzekam bo zaraz mnie @nieagatka sprowadzi na ziemię
![]()