• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Część ciotki ❤️ muszę wam przedstawić mojego synka ❤️❤️❤️❤️ wczoraj mieliśmy echo serca ( pani dr sama z siebie zrobiła nam zdjęcia 3D ) wszystko jest dobrze , serduszko zdrowe . Nie ma się do czego przyczepić ❤️❤️❤️
Staś waży już około 724 gramy . I jest największym szczęściem rodziców ❤️
Czuję wielkią wdzięczność że dane jest mi czuć jego kopniaki , że może rosnąć pod moim sercem , że jest dane mu być moim synkiem, a mi jego mama 😍❤️ Kocham Całym sercem i nie mogę się doczekać naszego pierwszego spotkania ❤️❤️❤️
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ czas szybko leci. Zaraz się spotkacie;)

reklama
dzieki, ze pytasz. Lepiej, ale nie wiem czy po antybiotyku, bo dostaje go sladowe ilosci… Nie ma bata jej zmusic, wypluwa lub wymiotuje wszytsko, bo „niedobre”. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ale jiz bez goraczki. Za to ja 39C. 🤦🏻‍♀️
Ale grunt, ze ona lepiej. Nawet troche pomaga pakowac 😃
współczuje - mój połknie wszystko jeśli jest podane w strzykawce 😂😂 antybiotyk czy inne paskudztwo - krzywi się a i tak połknie i otwiera ponownie buzie

dzieki, ze pytasz. Lepiej, ale nie wiem czy po antybiotyku, bo dostaje go sladowe ilosci… Nie ma bata jej zmusic, wypluwa lub wymiotuje wszytsko, bo „niedobre”. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ale jiz bez goraczki. Za to ja 39C. 🤦🏻‍♀️
Ale grunt, ze ona lepiej. Nawet troche pomaga pakowac 😃
Powiem wam ,że z tymi chorobami dzieci to jest jakaś masakra. Strasznie się rozprzestrzeniają i zarażaja wszystkich w koło. Wydaje mi się, że kiedyś nie było aż tak ;(.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry