eij
Fanka BB :)
Ja też 6 w 1, o połowę mniej wizyt, a co za tym idzie mniej wkłućSzczerze?nie polecam.Ja sie na czytals w necie ze w tym i w tym miesiacu to powinno robic to czu to.Tylko stres.
Ja szczepolam 6 w 1
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też 6 w 1, o połowę mniej wizyt, a co za tym idzie mniej wkłućSzczerze?nie polecam.Ja sie na czytals w necie ze w tym i w tym miesiacu to powinno robic to czu to.Tylko stres.
Ja szczepolam 6 w 1
Mniej przezywania mamyJa też 6 w 1, o połowę mniej wizyt, a co za tym idzie mniej wkłuć
i przede wszytskim szczepienia nowej generacji, a nie stare, ktore sa wszedzie wycofywane.Ja też 6 w 1, o połowę mniej wizyt, a co za tym idzie mniej wkłuć
Michaska czuje co się święciRany za dokladny tydzien wracam do pracy
Dzis Muchasia wstala sama o 5.30 wiec nie musialam bydzic ale co bedzie dalej nie wiemboje sie tego jej wstawania bo jest marudna strasznie wiec bedzie ciezko.No ale wracac musze wiec jakos to musi byc.
Ja dostałam taka książkę od siostry w prezencie. Wszystko napisane rzeczowo i normalnym językiem.Dziewczyny możecie mi polecić jakieś książki , blogi , filmy na yt o rozwoju dzieci do pierwszego roku.
Jak wspomóc, na co zwrócić uwagę itp ??? Macie coś sprawdzonego ?
No i czym.szczepiłyście dzieciaczki ??
dziekujemy pieknie@nieaagatka wszystkiego najpiękniejszego dla Lili . Spełnienia wszystkich dziecięcych marzeń![]()
U nas Kuba w 16 wiec raczej później niż wcześniej, ale od 9 miesiąca przy meblach i ścianie sobie chodził, a ok roczku za rękę. On raczej ostrożny jest. Widziałam ze te poprzedzające etapy mu idą spoko, tylko powoli, w sensie swoim tempem i ok. Sam jako ze 100% sam tez późno usiadł, bo 10 miesiąc, wcześniej siedział, ale sadzany przeze mnie. Dla mnie zawsze rozwój emocjonalny/poznawczy dziecka był priorytetowy i na tym punkcie mam pierdolcaAaa, i chciałam powiedzieć, ze Kajtus zaczął już chodzic na calego. Od miesiąca próbował po kilka kroczków a dziś zaczął latać po całej chacie. Jesssu, a ja taka nieuczesana
Ma 13 miesięcy więc to ani szybko ani późno. Mojej siostry pierwszy syn też zaczął chodzic w 13 miesiącu, a drugi syn w 8-mym.
A u was jak było?