• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Laski, kiedy wasze dzieci bawiły się w piaskownicy? Kajtek ma 14 miesięcy i sie zastanawiam czy nie kupić mu piaskownicy? Będzie się bawiły czy za maly?
Ogólnie to co mogę mu kupić z zabawek na dwor?
Ma na razie taki pojazd co go sobie wszędzie pcha, a jeszcze nie umie się odpychać nóżkami żeby samemu jeździć

Laski, kiedy wasze dzieci bawiły się w piaskownicy? Kajtek ma 14 miesięcy i sie zastanawiam czy nie kupić mu piaskownicy? Będzie się bawiły czy za maly?
Ma na razie taki pojazd co go sobie wszędzie pcha, a jeszcze nie umie się odpychać nóżkami żeby samemu jeździć
jasne ze bedzie sie bawil, zje z tone piasku, ale bedzie mial frajde 😁
Mi tu polecily dziewczyny kosiarke robiaca banki i mega sie sprawdzila w ogrodzie rodzicow w PL 😁
Kuchnia blotna tez moze za chwile go interesowac 🙂

Moja uwielbia.piach.poszlanpierwszy raz jak skonczyla 14miesiecy-zaczela chodzic bo wczesniej nie widzialam sensu bo my na plac zabaw chodzimy.i raz tylko piach sprobowala i wiecej nie bierze.z zabawek to zestaw chociaz najfajniejsze sa cudze zabawki🤣

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry