• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja się cieszę że pracuję. Lubię swojq pracę to tęskniłam za dorosłymi ludźmi 😜. Kajtek ogólnie jest cały czas maruda nie z tej ziemi. A teraz wychodzą mu na raz 2 czwórki u góry i jedna trójka na dole, to sobie wyobraźcie co mam w chacie🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️. Najlepsze jest to, że jak jesteśmy na dworze to mu wszystkie choroby świata przechodzą i nic go nie boli😂
Oj to rrafily sie na marudy.Moja ma etap takie wycia z krzykiem ze juz maz ledwo wytrzymuje.Ale w noedziele jedziemy do moich rodzicow na majowke tam niech sie babcia cieszy wnuczka bede miala z bani.Moja na placu zabaw to caly dzien by spedzila i to bez jedzenia i picia a w domu to wyje i krzyczy.

reklama
No faktycznie, w sklepie to jest różnie z klientami🤦‍♀️. Troje na dziesięciu normalnych a reszta to panicze z koziej du.py🤦‍♀️.
Dasz radę normalnue łyżką albo widelcem wymieszać. Ale żeby miksera nie mieć na chacie😱😂😂. A naleśniki jak robisz? A omlet?
Musse iść spać bo o 5.20 pobudka. Niby nie aż tak wcześnie, ale z piętnastoma pobudkami w ciągu nocy to kuźwa mega wcześnie 🤦‍♀️😂😂. Baj baj
Ja ciasto na nalesniki ruzga trzepie zaden mikser-nigdy nie ma grudek😁

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry