eij
Fanka BB :)
Od września. Wniosek o dofinansowanie mozna składać najwcześniej w pierwszym dzień uczęszczania do żłobkaa składałas sobie już wniosek o dofinansowanie? Dzieciaczki już chodzą czy dopiero od września jak Werka ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Od września. Wniosek o dofinansowanie mozna składać najwcześniej w pierwszym dzień uczęszczania do żłobkaa składałas sobie już wniosek o dofinansowanie? Dzieciaczki już chodzą czy dopiero od września jak Werka ?
tak tak ale myślałam że Twoje duo już chodziOd września. Wniosek o dofinansowanie mozna składać najwcześniej w pierwszym dzień uczęszczania do żłobka
U nas 1800zl plus 19zl dzienne wyzywienie wuchodzi jakies 2200zlMy 800 zł plus 10 zł za wyżywienie
Sama słodyczdziekujemy![]()
o kuU nas 1800zl plus 19zl dzienne wyzywienie wuchodzi jakies 2200zl
Korzystaj korzystaj bo potem to czasami nie będziesz wiedziała jak się nazywasz@hallo czy tylko jeszcze ja siedzę tu na bezrobociu![]()
Wow, ale kwotaU nas 1800zl plus 19zl dzienne wyzywienie wuchodzi jakies 2200zl
właśnie dziś dzwonili jak mi grafik ułożyć sobie myślę srak kuwaKorzystaj korzystaj bo potem to czasami nie będziesz wiedziała jak się nazywasz![]()