U nas działało że mleczko śpi i może dostać tylko wodę, było trochę płaczu ale jakoś poszło.Kurcze u nas mm tez odzoe non stop nawet w nocy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U nas działało że mleczko śpi i może dostać tylko wodę, było trochę płaczu ale jakoś poszło.Kurcze u nas mm tez odzoe non stop nawet w nocy![]()
ja tez w nocy odstawilam mowiac, ze spi. Bunt byl 3 dni, z czego jedna noc tak fest, potem juz luzik. Szkoda zebow, nocne jedzenie robi duze szkody. Lepiej niech poplacze moment i zapomni o butli w nocy niz niech placze potem na fotelu dentystycznym jak bedzie miec 4 lata. Wierz mi, nie chcesz tego widziec…Kurcze u nas mm tez odzoe non stop nawet w nocy![]()
Ja byłam z moimi szogunami w poniedziałek u stomatologa i każda po jednej dziurce, ale to starsza 10 latka panikara narobiła więcej chalasuja tez w nocy odstawilam mowiac, ze spi. Bunt byl 3 dni, z czego jedna noc tak fest, potem juz luzik. Szkoda zebow, nocne jedzenie robi duze szkody. Lepiej niech poplacze moment i zapomni o butli w nocy niz niech placze potem na fotelu dentystycznym jak bedzie miec 4 lata. Wierz mi, nie chcesz tego widziec…
moja 4 latka miala 4 ubytki - w wyniku zaniedbania wczesniejszej stomatolog i jak sie dowiedielismy mega slabych zebow. Rekonstrukcja 2 zebow, korona na trzecim - u 4 latki. Wyobraz to sobie… w sumie pewnie z 10h na fotelu, zajebiscie dala rade, ale ile to kosztowalo nerwow jej i moich to szkoda gadac…Ja byłam z moimi szogunami w poniedziałek u stomatologa i każda po jednej dziurce, ale to starsza 10 latka panikara narobiła więcej chalasu![]()
Oj to współczuję, biedna maleńka. Moja 10 latka pierwszy ubytek ale już w stałym zębie, nie chce panna myć dokładnie zębów to pocierpiała może to ją czegoś nauczy.moja 4 latka miala 4 ubytki - w wyniku zaniedbania wczesniejszej stomatolog i jak sie dowiedielismy mega slabych zebow. Rekonstrukcja 2 zebow, korona na trzecim - u 4 latki. Wyobraz to sobie… w sumie pewnie z 10h na fotelu, zajebiscie dala rade, ale ile to kosztowalo nerwow jej i moich to szkoda gadac…
chyba wygramy plebiscyt na ujowe matkiKurcze u nas mm tez odzoe non stop nawet w nocy![]()
a ten kto by wydal taka ksiazke mialby wiecej hajsu niz Gates czy inne Kardasziankichyba wygramy plebiscyt na ujowe matkijakby była do kupienia instrukcja obslugi dziecka, byłabym pierwsza w kolejce.
Ciesz się że masz gdzie wracać, ja jestem bezrobotna, i szukam czegoś normalnego a ceny w sklepach mnie przerażają.Ej no kto mnie pocieszy za tydzień wracam do pracy![]()
Ja nie pocieszę bo sama nie mogłam się doczekać kiedy wrócę do ludziEj no kto mnie pocieszy za tydzień wracam do pracy![]()