• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
ej ale co - cieszyla sie, bo sie stesknila, bo kocha mame. Nic zlego sie jej nie dzialo w tym czasie, tesknota to dobre, zdrowe uczucie 😁 Pomysl, ze teraz masz mniej czasu z nia wiec bardziej go docenisz.
Dasz rade Mama, pierwsze dni zawsze sa bardzo trudne, placz, niech uchodza z Ciebie emocje 😘
oby było dobrze w sumie musi bo niestety z racji kredytu nie ma innej możliwości 🤦

no pewnie latwiej, ale jakos tak nie rozumiem demonizowania zlobka. Fajna placowka to wyksztalcone opiekunki wspierajace rozwoj + kontakt z rowiesnikami.
Pomijajac juz, ze oddawanie dziecka na caly dzien codziennie dziadkom to kosmos, przeciez oni jakies swoje zycie tez maja… Taka moja perspektywa…
tak wstrzymani są troszkę z pracą ale jakoś musimy się przekulac do września w sierpniu Grzesiek ma urlop także myślę że jakoś uciagniemy a raczej moi rodzice uciągną. Troszkę sprawę komplikują teraz naświetlania taty bo to codziennie no ale dobrze że ta mama jeszcze jest 🥹

Jprdl pierwszy dzień w pracy i wróciłam z rykiem od rodziców . Mała jak weszłam do mieszkania tak się cieszyła a mi serce na milion kawałków się rozrywa ja nie wiem jak Ty @nieagatka po krótszym czasie oddałaś dziewczynki bo krótszy macierzyński albo Ty @fredka84 mogłaś się cieszyć z powrotu do pracy 🙉fakt nie zabiłam żadnego klienta ale w samochodzie rozkleilam się totalnie nie mówiąc o domu 😏
Ja przez chyba pierwsze dwa tygodnie codziennie ryczlaam w domu że małego do żłobka dalam, wiec u nnie tez za ciekawie nie było 🙆‍♀️🤣. Chcialam iść do pracy a jednocześnie żal mi go było oddawać do obcych. Ja na szczęście miałam wielkie wsparcie w ciociach ze żłobka i teraz widzę jaka to była dobra decyzja. Odżyłam wśród ludzi a o małym nawet nie wspomnę jaki się rozumny❤️. Jak znajdziesz dobry zlobek to tutaj podzielam zdanie @nieagatka , dziadek i babcia przegrywają w przedbiegach. Serio dziewczyny tak uważam. Ja mogłam zostawić malego teściowej ale nie chciałam. Tam Kajtek nauczył by się zrec słodycze, oglądać bajeczki i obsługiwać telefon🤦‍♀️. A u nas w żłobku zdrowe ( w miarę) jedzenie, żadnych słodyczy, kreatywne zabawy polaczone z nauką, spacery❤️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry