DziekujeGratulacjebędziesz miała wesoło
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DziekujeGratulacjebędziesz miała wesoło
![]()
Dobrz ze sie sama zglaszasz bo my nie mamy juz kogo brac
Oj bedzoe.Dzis powiem mamie a co mi tam.Jutro beta potwierdze.O pani. Bedize się działo i będzie gruuuuboooo
. Ale czad
![]()
Gratulacje!Ja poerdo.le![]()
Dziekuje.Nigdy bym sie nie sppdziewala.wszystko juz ppsprzedawalam po corci,wiec znowu bedzoe trzeba gromadzocGratulacje!zawsze zazdroszczę tych historii naturalnych „wpadek” po in vitro
taki prezent pod te 40 urodziny
![]()
ja do dziś mam wszystko a w cud nie wierzeDziekuje.Nigdy bym sie nie sppdziewala.wszystko juz ppsprzedawalam po corci,wiec znowu bedzoe trzeba gromadzoc![]()
jadę z Tobą do tej Farszafffy
Ja trzymalam jak mialam sniezynke,a po nieudanym transferze zaczelam sie pozbywac bo nie mam gdzie tegp trzymac a skpro nie mialam moec wiecej dzieci.No coz los plata figleja do dziś mam wszystko a w cud nie wierze
zrobiłabym to samo ale wciąż mamy mrozakiJa trzymalam jak mialam sniezynke,a po nieudanym transferze zaczelam sie pozbywac bo nie mam gdzie tegp trzymac a skpro nie mialam moec wiecej dzieci.No coz los plata figle![]()