Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
PowodzeniaAle mam stresa zaraz wychodze po cichu z roboty do lekarza.Tak sie boje co sie tam kryje.Oby jakis pojedynczy lobuz.
![]()
Co ja czytamAle mam stresa zaraz wychodze po cichu z roboty do lekarza.Tak sie boje co sie tam kryje.Oby jakis pojedynczy lobuz.
![]()
O jaaacie!!! Hahaha to trzymamy kciuki!!!Bety nie rpbilam,jutro mam lekarza.Zrobilam drugi test i dwie krechy jak ta lala.
Czuje sie tak super ze szok.W pierwszej od samego poczatku czulam sie jak strawionea tu jakby nigdy nic.Jak tak dalej bedzie to nawet chce pracowac do konca litopada.
Tetaz tylko trzymajcie kciuki zeby ciaza byla pojedyncza-moj tesc jest z blizniakow![]()
Powodzenia na wizycie!!! Niech bedzie wszystko super!Ale mam stresa zaraz wychodze po cichu z roboty do lekarza.Tak sie boje co sie tam kryje.Oby jakis pojedynczy lobuz.
![]()
U mnie brzuszek w sumie nie tak szybko bo wymioty i schudlam. A cycki po karmieniu dramat. Powoli sie odbijająJutro ide do mojego ulubionego gina.A no gdyby nie brak okresu i te dwiw krechy to bym nie powiedziala ze jestem w ciazu.Czuje sie super,tylko nie wiem czy to mozliwe ale mam wtazenie ze brzuch juz mi urosl-podobno w kolejnych ciunzach szybciej rosnie.No i cycki sa meeega wielkie![]()
daj znac. Ale jajkaAle mam stresa zaraz wychodze po cichu z roboty do lekarza.Tak sie boje co sie tam kryje.Oby jakis pojedynczy lobuz.
![]()
Oj tak jeszcze z jednych pieluch nie wyszlam a w drugie wchodze hehejedaj znac. Ale jajkaMialam napisac znowu pieluchy, ale u Ciebie to bedzie z jednych w drugie plynnie
Najs![]()
Porobilo sieCo ja czytamciąża. Super gratulacje
![]()