Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bedzie bedzie! Czyli jedno jajko niespodzianka!!Jest pecherzyk z cialkiem zoltym brak keszcze serca.za 2 tyg.kolekne usg i powinno juz byc serduszko jak nie bedzoe np to lipa
No to trzymamy kciuki za serduszkoJest pecherzyk z cialkiem zoltym brak keszcze serca.za 2 tyg.kolekne usg i powinno juz byc serduszko jak nie bedzoe np to lipa
ale cieszysz sie czy na razie niebardzo?Jest pecherzyk z cialkiem zoltym brak keszcze serca.za 2 tyg.kolekne usg i powinno juz byc serduszko jak nie bedzoe np to lipa
Sama nie wiem.Chcialam byc jeszcze w coazy i chcialam rodzenstwo dla Misi.Ale mam 40 lat i bede rodzic w wieku 41 i tego sie boje.No i moja praca...tak mi teraz dobrze a noe wiem co bedzie za 2 lata.Wiem ze to nie jest wazne ale jakos nie umiem sie cieszyc chociaz chce.ale cieszysz sie czy na razie niebardzo?
No nic, czekamy w takim razie 2tyg jak na szpilkach na rozwoj akcji![]()
Dobrze ze jedno heheheBedzie bedzie! Czyli jedno jajko niespodzianka!!
rozumiem, juz sobie w glowie poukladalas, ze wiecej dzieci miec nie bedziesz wiec to duze zaskoczenie. Rozumiem tez niepokoj zwiazany z wiekiem, choc pewnie bardziej z faktem ze to ciaza w pl - bo wiek jak na np nasze standardy jest calkiem okSama nie wiem.Chcialam byc jeszcze w coazy i chcialam rodzenstwo dla Misi.Ale mam 40 lat i bede rodzic w wieku 41 i tego sie boje.No i moja praca...tak mi teraz dobrze a noe wiem co bedzie za 2 lata.Wiem ze to nie jest wazne ale jakos nie umiem sie cieszyc chociaz chce.
Spoko, wiem o czym piszesz. I w zupełności rozumiem twoje uczuciaSama nie wiem.Chcialam byc jeszcze w coazy i chcialam rodzenstwo dla Misi.Ale mam 40 lat i bede rodzic w wieku 41 i tego sie boje.No i moja praca...tak mi teraz dobrze a noe wiem co bedzie za 2 lata.Wiem ze to nie jest wazne ale jakos nie umiem sie cieszyc chociaz chce.
Ciesze sie ze mnie rozumiesz.Bo mozna byloby pomyslec ze czegp ja chce.Inne dziewczyny wszystko by daly za ciaze a ja nie potrafie sie cieszyc.Ja musze sie oswoic.Moj maz to samo.Pamoetam jak bylo z ciaza z Misia jak sie cieszylismy a tu jakas liparozumiem, juz sobie w glowie poukladalas, ze wiecej dzieci miec nie bedziesz wiec to duze zaskoczenie. Rozumiem tez niepokoj zwiazany z wiekiem, choc pewnie bardziej z faktem ze to ciaza w pl - bo wiek jak na np nasze standardy jest calkiem ok
Z drugiej strony pomysl jak bardzo chcialas rodzenstwa dla Miski…
No nic, na razie na spokojnie, daj sobie czas na oswojenie sie. Wszytsko co czujesz jest normalne i zrozumiale.
Spoko, wiem o czym piszesz. I w zupełności rozumiem twoje uczucia.
Teraz po prostu musisz sie oswoić z sytuacją