• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
no i dobrze. Bedzie gorzej w przyszlosci, szantaz stanie sie codziennoscia wiec trzeba umiec go wylapac
🤣😂
I nas to ja jestem tym zlym policjantem ostatnio.Bo ja zabraniam kategorycznie roznych rzeczy.Bo odpuszxzam tam gdzie moge,nie denerwuje mnie wlazenie do szafy i wyjmowanie butow z pudel-jej butow-wiec pozwalam jej na to ale wlazenie na parapet-o nie!!!A moj maz pozwalal i glupek cieszyl sie jeszcze.Ja kategprycznie zabronilam,chwilak wrzasku placzu i ....teraz nie wlazi😄

I nas to ja jestem tym zlym policjantem ostatnio.Bo ja zabraniam kategorycznie roznych rzeczy.Bo odpuszxzam tam gdzie moge,nie denerwuje mnie wlazenie do szafy i wyjmowanie butow z pudel-jej butow-wiec pozwalam jej na to ale wlazenie na parapet-o nie!!!A moj maz pozwalal i glupek cieszyl sie jeszcze.Ja kategprycznie zabronilam,chwilak wrzasku placzu i ....teraz nie wlazi😄
dooobrze, trenuj, bo za chwile takie zabronienie nic nie da 🤣😂 Bedziesz mowic jak do sciany, wiec wprawiaj sie, bo bedziesz tego duuuzo uzywac 😬😂

A jak sie czujesz?! Cisza nadal?

My w weekend bylismy na chrzcinach.Moja glupia bratowa z ktora od lutego sie nie odzywam do mojej corki nawet nie zagadnela.Ja jej to nawet usypialam a ona menda nawet slowa do Miso nie powiedziala.Wczesniej to ciagle Misia Misia a teraz falszywiec jeden nic.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry