co Ty u nas jak dasz z katarem to odrazu relacja na FB idzieej ale to mogą być objawy zabkowania, nasz tez miał odparzenia na dupie, katar….u nas nie do pomyślenia zostawić dziecko w domu bo ma katar…

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co Ty u nas jak dasz z katarem to odrazu relacja na FB idzieej ale to mogą być objawy zabkowania, nasz tez miał odparzenia na dupie, katar….u nas nie do pomyślenia zostawić dziecko w domu bo ma katar…
Bożeco Ty u nas jak dasz z katarem to odrazu relacja na FB idzieże dzieci z katarem zostają w domu
Z Kajtkiem 10 km w samochodzie to jak podróż na Marsano nie narzekaj do mnie masz prawie blisko![]()
No mówię Ci u nas o wszystko jest relacja na FB . Szkoda że nie dodała że Werkę mi odparzyli
Tylko 10km macie do siebieZ Kajtkiem 10 km w samochodzie to jak podróż na Marsa![]()
No gdzie 10Tylko 10km macie do siebiezazdro
To super ze masz takiego lekarzaMelduje ze wrocilam od lekarza wszystko wyczyszczone piekne itpNawet jestem po owulacji-jak cudny doktorek stwoerdzil zakonczyla sie wczoraj.Dostalam recepte roczna na anty bo spytal czy planujemy ja ze nieeeee
Wogole jakbym mogla to bym co tydzien przychodzila do noego uwielbiam go i noe chodzi mi o fizycznosc ale o jego jako lekarza.Kobieta jest tak zaopiekowana i taka sie u niego czuje jakby byla najwazniejsza pacjentka.Powiedzialam mu ze wiecej go nie polece bo pozniej nie mozna sie na wizyte umowic.zaczal sie smiac i powiedzial ze dla jego pacjentek to zawsze sie znajdzie termin wystarczy ze napisze do niego smsaJak go nie uwielbiac
![]()
moze trzeba zaczac dodawac takie komentarze do relacji to sie skoczy pieprzenie. I moze trEba usiadomic, ze katar to nie choroba, widocznie cywilizacja nie dotarla i nie wiedza…No mówię Ci u nas o wszystko jest relacja na FB . Szkoda że nie dodała że Werkę mi odparzyli![]()
planuj wycieczke ok 12h to padnie w aucie i z glowyNo gdzie 10. Mam ok 120km chyba. Ale ja więcej z Kajtkiem niż 10 nie ujade bo kuwa jest padaczka w aucie
![]()