Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I jakie lozeczko??Właśnie będę próbować.
Na dniach będzie nowe łóżko i pokój, więc mam zamiar. Tylko nie wiem jeszcze jak , więc daj jakieś rady.
A ja Ci powiem ze u mnie sama w pewnym momencie nie chciala juz bujania na rekach… moze i u Was minie…Właśnie będę próbować.
Na dniach będzie nowe łóżko i pokój, więc mam zamiar. Tylko nie wiem jeszcze jak , więc daj jakieś rady.
No nie wiem.A ja Ci powiem ze u mnie sama w pewnym momencie nie chciala juz bujania na rekach… moze i u Was minie…
No zobaczymy jak z drugim bo moze chlopaki to takie przytulasy - moj tez!No nie wiem.
Mój to jest taki przytulas
A jak u was ? Jak dajesz radę z dwójką maluchów? Bierzesz już jakieś leki![]()
sproboj tego sama, gwarantuje, ze polecanie Ci minieNo zobaczymy jak z drugim bo moze chlopaki to takie przytulasy - moj tez!
Ja w kazdym razie nie dalabym rady trenowac dziecka z placzem przed snem… wolalabym tulaski
A dziekuje, przeszly juz brzuszkowe sprawy (odpukac)! To jest okej! We dwoje dajemy rade! Na meza dluzsze wyjazdy mama jego jest! No i dziadzius tez ukochany
W kupie sila jak to mowią
Ja nadal polecam choc to dopiero początki
sproboj tego sama, gwarantuje, ze polecanie Ci minie
Majac rece do pomocy zawsze gdzies obok to wiadomo, ze mozna wszystko.
Ja też nie zamierzam trenować dziecka płaczącego, mam nadzieję że szybko pójdzie. Jak nie to znowu za jakiś czas. Na spokojnie.No zobaczymy jak z drugim bo moze chlopaki to takie przytulasy - moj tez!
Ja w kazdym razie nie dalabym rady trenowac dziecka z placzem przed snem… wolalabym tulaski
A dziekuje, przeszly juz brzuszkowe sprawy (odpukac)! To jest okej! We dwoje dajemy rade! Na meza dluzsze wyjazdy mama jego jest! No i dziadzius tez ukochany
W kupie sila jak to mowią
Ja nadal polecam choc to dopiero początki