Jaskolcia
Fanka BB :)
Tak, od września szkołato samo! Wojna o okno u nas tez
I zapomnialam tez o lizakach, u nas tez zawsze. I haribo na start lub ladowaniezuja sobie to jest cisza i uszu nie zatyka
Twoja strasza w tym roku szkole zaczyna?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, od września szkołato samo! Wojna o okno u nas tez
I zapomnialam tez o lizakach, u nas tez zawsze. I haribo na start lub ladowaniezuja sobie to jest cisza i uszu nie zatyka
Twoja strasza w tym roku szkole zaczyna?
ale śliczna dziewczynkaDziewczyny 3 lata temu stalam sie najszczesliwsza osoba na swiecie.Moje cudo konczy 3 lataPomimo ze Misia jest dosc wymagajacym dzieckiem,nie raz plakalam z bezsilnosci to nie zamienilabym obecnego zycia z NIĄ na to ktore bylo przed.
Wstala dzis lewa noga i od 6.30 juz byla gotowa do wyjscia -robimy tak jak wszystkie dzieci mala imprezke zlobkowa wiec Misia juz gotowa byla od 6
Powiem Wam ze nie wiem kiedy to zlecialo![]()
Nic nie mów
Zabierz mnie i mojego szatanka ze soba akurat w sierpniu mam irlopMamy chałupę prawie przy samym morzu to kurcze chociaż jakoś wietrzyk będzie wiał![]()
A chodź, w nogach najwyżej cię zmieścimyZabierz mnie i mojego szatanka ze soba akurat w sierpniu mam irlop![]()
Jejku zazdro tych Wloch ocĥhhhhhA chodź, w nogach najwyżej cię zmieścimy. Jesssu, wiesz że ja nigdzie nie byłam od jakichs 5 lat. Przed Dżonym to pieniążki były bardziej potrzebne żeby go w ogóle mieć, a teraz to pierwszy raz z nim gdzieś dalej jedziemy
wiadomo, na pewno bedzie gitMamy chałupę prawie przy samym morzu to kurcze chociaż jakoś wietrzyk będzie wiał![]()
To będziecie na pewno świętować i cieszyć się każdą chwilą chocby i 100 stopni bylo. To wasz cudowny moment będzie. Teraz już tylko chwytac piekne momenty!A chodź, w nogach najwyżej cię zmieścimy. Jesssu, wiesz że ja nigdzie nie byłam od jakichs 5 lat. Przed Dżonym to pieniążki były bardziej potrzebne żeby go w ogóle mieć, a teraz to pierwszy raz z nim gdzieś dalej jedziemy