Madame JS
Fanka BB :)
Żeby zobaczyć serduszko, powinnaś mieć ok. 10.000.Hej dziewczynyjestem tu nowa 31.07 miałam robiony transfer 5 dniowego zarodka. 8dpt beta -157, 10dpt- 440, 12dpt -962
19.08 mam pierwsza wizytę czy w tedy już będzie
?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Żeby zobaczyć serduszko, powinnaś mieć ok. 10.000.Hej dziewczynyjestem tu nowa 31.07 miałam robiony transfer 5 dniowego zarodka. 8dpt beta -157, 10dpt- 440, 12dpt -962
19.08 mam pierwsza wizytę czy w tedy już będzie
?
Widzę, że z Kajtkiem możesz już sobie pogadać. Super czas. Nie wiem kiedy to zleciało.Ale super ze sie odezwałaś. Tez bym była mega dumna z syna na twoim miejscu
. Serio, jest czym się chwalić
.
Jak tam Twoje uprawy ogródkowe? Ja w tym roku nic nie robiłam z warzyw, tylko pomidorki koktajlowe do pojedzenia na bieżąco
GratulacjeCo tu taka cisza
Chciałam wam się troszkę pochwalić. W lipcu podeszłam do transferu . Udany
Czekam na prenatalne na koniec września mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze.
Czasami nie mogę uwierzyć że po 6 transferach , zmianie kliniki udały się dwa transfer ostatnie pod rząd.
Juuuz prenatalne?Co tu taka cisza
Czekam na prenatalne na koniec września mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze.
Czasami nie mogę uwierzyć że po 6 transferach , zmianie kliniki udały się dwa transfer ostatnie pod rząd.
Właśnie objawów pełno.Juuuz prenatalne?
Jak się czujesz? Zero objawow??
No co tyCo tu taka cisza
O rety, wspolczuje:/ ja tak mialam x 2…Właśnie objawów pełno.
Pierwsza ciąża do połowy pracowałam czasami mnie zemdliło, a teraz ful zestaw . Najpierw zaparcia a teraz mdłości I wymioty ale chyba już przechodzi i szykuje się lepszy czas
A jak u was ?