W
winki80
Gość
Lolitko ,gratuluje zdrowiutkiego synka. cudowne wiadomosci. No i duzo samozapracia zycze prze tych niezbyt fajnie brzmiacych badaniach. no ale czego sie nie robii..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A jak auto prowadze,to juz wogole wypina i wypycha sie na maksa ;-)Czyzby nie lubil jezdzic autem?
O a teraz mi wlasnie pod zebra wlazi...i wez tu kobieto polez spokojnie na sofie,nie da sie :-)
Jesienna handra nas dopadla czy co? ;-)
Czuje sie dobrze.Maluch jeszcze sie kreci,acz kolwiek ma juz malo miejsca w brzuszku. Nawet pokaze Wam mojego brzuchola,a co tam...w koncu jest czym sie chwalic
Przytylam jakies 12-13kg wiec nie jest tak zle.Teraz wlasnie zajadam ciacha maslane do kawy.Oczywiscie maluch obudzil mnie o 6 rano,najpierw siedzial na pecherzu a potem zaczal domagac sie sniadania,wiec musialam wstac i cos zarzucic na mase :-) U mnie juz 37 tc
Alez mi zlecialo !!!!