• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Avocado dziękuje :-) mąż oczywiście wyjechał bez odpoczynku, więc musiał odespać, teraz jest w Holandii. No ale lodów to raczej nie będę mogła zjeść ;-)

Lawendowy Sen wróciliście już nad morze? jak się czujesz?

Gotadora, wróciliśmy wczoraj.
Moje samopoczucie oceniam na 4. I tak na dobra sprawę prócz kłucia po lewej stronie, mega zgagi nic mnie nie boli.
No może jeszcze trochę piersi. Nie doszukuje się objawów. Czekam cierpliwie na betę. A po drodze zbadam sobie progesteron.

Malinus, dzisiaj jest mój 4dpt.

Witajcie. Byłam dziś w szpitalu na usg u mojej dr i mały waży 1860 g i jest obrócony głową w dół. Na usg było widać włoski na głowie, takie sterczące :) We wtorek normalna wizyta i zobaczę jak się moja szyjka miewa i pobiorą mi wymaz na GBS.

Milagros Ty juz jutro kończysz 31 tydzień :-) Mała z dnia na dzień jest bezpieczniejsza a ja stawiam że dotrwasz nawet do terminu ;-)
Sony to życzę długiej szyi na kolejnej wizycie :tak:

Madzialenak właśnie cos sie nie odzywa :confused: Wszystko ok po ktg?

Millia fajnie że tak chwalisz cesarkę, boje się swojej coraz mniej :tak: Jestescie juz w domku z Marcelem ?

Kate powodzenia jutro! coraz blizej wielkiego dnia :tak:

Ostatnia edycja:
Adus, koncze, koncze :)) wspaniale uczucie tak kolejny tydzien skonczyc. Nie chce dotrwac do konca. Wystarczy mi 37tc. Mam tak dosc bycia w ciazy, ze ciezko opisac. A jak slysze, ze ktos mowi, ze ciaza to nie choroba to bym zatlukla.

Madzialenak mnie cos po glowie chodzi... Czuje ze ona w szpitalu, mam nadzieje, ze na zaspie.

Ja jutro o 9 wizyta, przed nia sobie ktg zrobie zeby wiedziec czy cos tam sie dzieje zlego... Poprosze o dobre mysli, o ile o tej porze spac nie bedziecie ;))

reklama
Kurde, Madzialenak wez ty moze auto umyj. Moze chcesz i moje? Brudne jak cholera ;) albo po schodach polataj. Szkoda za zamienic sie nie mozemy tymi szyjami teraz. Ja mam wrazenie ze jak przejde 100 metrow to urodze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry