lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
tymka - a ja w 33 dniu cyklu mialam tylko 170. co nie zmienia faktu ze ciaze sie liczy od poczatku cyklu. NIGDY nie porownuj bet - roznice moga byc w tysiacach.
lekarz Ci zle powiedzial.....
lekarz Ci zle powiedzial.....
kazal kontrolowac betke dawno nie robilam zrobie w czwartek lub w srode, wiesz tak juz bardzo bylam zmeczona psychicznie staraniami i pragnelam dziecka ze zgodzilam sie na te 3 blastusie a reszta nie nadawala sie do zamrozenia to jakze moglam zostawic takie biedactwo...tym bardziej ze ten 3 byl slabszy troszke niz te 2 a powiedzialam sobie moze akurat ten najslabszy tylko przetrwa jakos podswiadomie czulam ze uda mi sie jesli sie zgodze na 3..i cud sie wydarzyl:-) dowiemy sie za 2 tyg. ile jest malenstw a Ty ile jestes po transferze 2 bąbelkow?
Poprostu mam stracha.Ostatnie moje wazenie to bylo 13kg na plusie.Pewnie teraz jest z 15
Znalazlam takie cus "Najmniej przybiera się w I trymestrze - zwykle 1-2 kilogramy. W II trymestrze przyrost wagi to zwykle 5-6 kg. Najwięcej, bo 6- 7 kilogramów zazwyczaj tyjemy w ostatnich trzech miesiącach. Oczywiście dużo zależy od wyjściowej masy ciała, od tego, ile "zapasów" zgromadziłyśmy przedtem. Na pewno nie należy przytyć mniej niż 10 kg i nie więcej niż 15 kg przy pojedynczej ciąży. Jedynym sposobem na właściwy przyrost wagi jest bardzo rozsądna dieta, rezygnacja ze słodyczy i codzienna porcja lekkiego wysiłku fizycznego. W czasie ciąży nie wolno się oczywiście odchudzać."
I jak narazie cisza. Zdarzaja sie skurcze przepowiadajece,bol brzucha jak na okres...bardzo czesto w nocy. I to by bylo na tyle