• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Madzialenak no Sebuś spory, fakt, dobrze,że cc, ale najważniejsze,że zdrowy i już obok :-) GRATULACJE!!!
Lawendowy kobieto, ale ty tu ludzi stresujesz!!!!UFFFF!!!!!:tak: Koty póki co odsypiają, ale jak wstaną, to potańczą, za kolejny przyrościk!!!!
Sylwia skąd ja to znam... w moim grafiku spacer ok. 1 godz obowiązkowy ;-) wkurzają mnie te infekcje, bo nigdy nie miałam problemów z pęcherzem, nawet mnie nic nie bolało nigdy, wiem tylko z wyników, ze coś jest "nie halo"....

Nie ma człowieka chwile a tyle do nadrobienia
Po pierwsze gratuluje mamuska pięknych dzidziusiów ale sie zaczełyscie rozpakowywac przez te 2 dni mojej nieobecnosci
Lawendowy po 1 dostaniesz kopa za ta bete tam gdzie nie powinnas jej robic ale ciezarnych nie bije i z calego serca gratuluje pieknej betki dzisiejszej
Wczoraj opowiadalam emkowi o Tobie
a teraz o mnie
Dziewczyny zakwalifikowali nas:)
malo jestem po 3d po scratchingu i leki chłodza sie w lodówce:)

zaczynamy od soboty 1 zastrzyk długi protokół
i pomocy czym wy sie stymulowałyscie

Szybko wchodzę zobaczyć tą gigantyczną betę i jest. Super tak się cieszę :tak: bedzie wszystko dobrze.
Kwiatuszek już niedługo i ty do nas dołączysz :))) Byłam stymulowana gonalem :))

Spadam do fryzjera, to już 3 i ostatnie farbowanie w ciąży, w końcu na porodówce też trzeba jakoś wyglądać :))

Buziaki i przesyłam dużo słoneczka, bo u nas piekna pogoda.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry