• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

SonySony śliczne literki i sówki też piękne.

Aduś - już za momencik będziesz mamą! Cudnie! Pamiętam jak pisałaś o leżeniu całymi dniami z pupą w górze, jak walczyłaś o szyjkę, a teraz :szok:...szok, to już lada dzień. Cieszę się kochana.

Gotadora jak tam dieta szpitalna? Jak personel? Dobrze się czujesz?

Lawendowy w który dzień jedziesz do kliniki w przyszłym tygodniu?

Ale chodzi za mną ogórkówka i rosół. Chyba będzie trzeba jakąś zupkę nastawić bo mnie skręca. I znów zjadłam kolejny słoik korniszonów, niedługo mi taki wielki korniszon na głowie wyrośnie :happy2:.

Jejku a do mojej wizyty jeszcze prawie 3 tygodnie :baffled:. Straszneeeee....

Miłego wieczoru przyszłe mamusie.

reklama
Sony, bardzo ładne te literki. Z tego co piszesz, to na mój gust zrobione są ze styroduru.

Madzialenak, niech Cię ręka Boska broni kupować literki. Sio mi od literek :-)

Sylwia, wizytę mam w poniedziałek, 16.09 i nie jadę na nią do mojego dr, tylko do dr, który ewentualnie by poprowadził ciążę. Ale wszystkiego dowiem się w poniedziałek.

Byłam dzisiaj u mojej dr immunolog i dostałam jedno ważne zalecenie - wczesną ocenę przepływów w naczyniach łożyska.

Ledwo żyję.Po całym dniu w pracy, mąż zafundował mi robotę w domu.
Na początku września zamówiliśmy meble do dużego pokoju. Miały być za 5 tygodni, a tu wczoraj telefon, że są gotowe do odbioru. Jutro przychodzi cykliniarz do parkietu, meble przyjeżdżając w środę. No i właśnie dobiega końca wypakowywanie rzeczy ze starych.

Cieszę się, że wszystkim przeziębienie odpuściło :-), bo już po 8, a Wy wszystkie jeszcze śpicie smacznie ;-)
U mnie robota wre. Ale to dobrze, bo ja nie lubię takiego nic-nie-robienia.

Życzę Wam udanego dnia.
I chyba nie jesteście przesądne, bo dzisiaj

piatek13_logo.png

Sony, madzialenak... Ja też mam takie literki dokładnie 2b :) identyczne :) ja jako dekor dostałam tego misia co jest przy napisie :) literki są zrobione ze styropianu wiec są lekkie i maja dwa przylepce, wiec nie zniszczą ściany :)

Mnie wzięło małe zapalenie piersi, temperatura mi skoczyła i czułam się jakbym była chora na grype, łamało mnie w kościach. Ale jakos z maluszkiem sobie poradziliśmy z nawałem i cyc wraca do siebie :)

Adus... No to do wtorku juz tak niewiele zostalo... A powiedz jak ty wytrzymasz na czczo tyle czasu ? Teraz masz weekend na pożegnanie się z brzuszkiem :)

Lawendowy Sen :-D ja nie śpię już od przed szóstą, toż w szpitalu nam pospać nie dadzą, między 6 a 7 podłączają nam ktg. Noc miałam taką sobie, bo wczoraj rozbolała mnie głowa i ciśnienie wzrosło, zgłosiłam połoznej dopiero po 8smej jak już miałam pewność,że samo nie przejdzie. Musiałam czekać na dr, bo robił cc, no i jak przyszedł kazał mi dać kroplówkę z magnezem, która się zakończyła po 1szej w nocy. Oczywiście tv grało całą noc ... a dziś rano mnie przenieśli na inną salę, cieszę się, bo mam normalne łóżko, jest ciaśniej, bo jesteśmy w trójkę, jedna wczoraj miała cc, jedna wcześniej i płacze, bo chce do domu, a jej nie puszczają, bo ma antybiotyk.

miłego dnia girls :-)

Lawendowy Ja też miałam koszmarną noc. Choć wiem, że w szpitalu tak jak Ty Gotadora, to nic miłego. Ja dzisiaj może w sumie spałam 2 godziny. To chorubsko mnie rozwala, kości tak bolą, mam jakieś bóle mięśni rąk, do takiego stopnia ze wyłam z bólu.

Aduś już za chwile będziesz tuliła swojego Maksia w ramionach. Wyśpij się Kochana przez te kilka dni bo później czekają Cię pobudki w środku nocy. Wiem co mówię :tak:

Malinuś
brałam dawkę clexane 0,4 przez całą ciążę czyli od dnia transferu do 39 tc.

Mój mały od godz.8 nie śpi, nie może zrobić kupki, napręża brzuszek, płacze i się bardzo męczy :-(
A ja dzisiaj weszłam na wagę i doznałam szoku, mam już - 10 kg w porównaniu do wagi w dzień cesarki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry