• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Gotadoora, co za wieści, bardzo się cieszę i gratuluje!:)))Niech dzieciaczki się slicznie i zdrowo rozwijają:) jak dojdziesz do siebie napisz relację:)

Aduś, tak pięknie napisałaś, że aż się wzruszyłam:)

Mnie ogarnia jakiś stres, ze wcześniej mnie złapie... Jeszce 2 miesiące, ale już mam stracha na maxa. Ostatnio pobolewa mnie od czasu do czasu w dole jakby w krzyżu, no i czasami brzuch jak przed okresem. Z tego wszystkiego przyśpieszyłam wizytę o tydzień i idę jutro, zobaczyć i uspokoić się, już obgadać, bo czuje niepokój, że nic nie wiem.
A do tego maż chce żebyśmy pojechali na weekend w góry. Więc muszę się doradzić lekarza, czy to jest bezpieczne, bo od nas to jakieś 400 km.

W październiku mamy wysyp. Teraz wasza kolej Sony, Oskaa, Milagros, Agapl i Gosia. Jak Wasze samopoczucia? Stresik jest?

Ostatnia edycja:
gotadora mam do ciebie pytanko ty moze robilas badanie zarodka??? ja jestem na kto po in vitro i mam taki problem ze 5 raz nieudal mi sie transfer drugie in vitro zarodki mam 5cio dniowe zawsze ladne a nie chca sie za jasna anielke zaimplantowac i juz szukam wszystkich przyczyn jak bys mogla to pomoz z gory dziekuje i przepraszam za klopot (kinga 1) mi powiedziala o tobie :)))

Ostatnia edycja:
Mi mi, Gotadora ci raczej przez dlugi czas nie odpowie. Pozwole sie wtracic bo wiem co ona robila. A wiec miala pakiet PGD na choroby typu ZD, Patau, Edwardsa ogolnie te, co sie sprawdza na usg w 12tc.
Ja watpie czy w twojej sytuacji to cos zmieni bo chore zarodki przeciez tez sie implantuja. Ja mysle, ze to jest wskazane bardziej ze wzgledu na wiek bo te choroby wlasnie eystepuja czesciej u kobiet po 35r.z. Nie wiem ile ty masz lat. Mozesz sobie poczytac o PGD na stronie invicty bo tylko oni to robia w polsce o ile sie nie myle.

Musialabys sie spytac lekarza czy to u viebie w ogole sens i jak to moze wplynac na implantacje, bo ja lekarzem nie jestem. Ja bym raczej nie szukala problemu w zarodkach, skoro sama piszesz ze dozywaja stadium blastocysty i sa ladne.

Zawsze mozesz sie umowic na konsultacje z labem w invikcie, moze maja jeszcze inne programy...

Dziewczynki, jeszcze raz się z Wami przywitam, bo mój pierwszy post pojawił się jakoś z opóźnieniem i zginął już w gąszczu innych parę stron temu. Chciałabym bardzo do Was dołączyć. To mój 18 tc ciąży po crio. Przyjmiecie mnie do swojego grona? Byłoby mi bardzo miło:-)

Mi mi jeśli beta nic nie ruszyła i nie doszło ani razu do zagnieżdzenia, to może warto zastanowić się, czy nie pomóc jakoś w zagnieżdzaniu. Nie wiem czy miałaś może robiony scratching endometrium?

reklama
Gotadora, coś tak czułam, że to własnie dzisiaj, bo ucichłaś na forum :tak:
Jeszcze raz, z całego ♥, gratuluję Ci Twoich Małych Skarbów. Teraz tylko niech zdrowo rosną i nie przysparzają kłopotów rodzicom :-)
A całej Waszej 3 życzę dużo zdrówka. No i koniecznie wrzuć fotki.

97.jpg

107.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry