• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewczynki!

ja juz po wizycie. Maly klocuszek wazy 3,1kg. Bedzie gruba i krotka. Mam super foty bo sie pokazala i jak dla mnie jest miss swiata. Mam oficjalne zielone swiatlo zeby rodzic chocby i dzisiaj i ogolnie mowila ze moze sie to juz stac w kazdym momencie. Nie ma szans na to zeby mloda sie odwrocila, wiec cc jest na 100% teraz tylko czy damy rade do terminu czy bedzie wczesniej. Jakis mi sie dzisiaj trybik w glowie wlaczyl ze bede mama, ze tojest moja corka i ogolnie jestem jak nacpana. Nacpana, nawalona.... No nie wiem ale latam po domu i szczerze zeby ;))

ok, ide poskakac a moze urodze juz dzisiaj ;))

milego dnia wszystkim!!

reklama
malinuś gratuluję 30-tki :-) a ja tuż za Tobą będę świętować :-D
kwiatuszeq ja też miałam ciężki transfer, ze świeżaków, który był bolesny i trwał długo i jak wiadomo zakończył się c.b.A już crio poszło szybko, bezboleśnie, bo dr wiedział, jak się do mnie dostać.Oba transfery pod USG, i mi się to wydaje logiczne, że lepiej pod USG...
Lawendowy i bardzo dobrze,że poszłam na to L4!!!!masz stresującą pracę i narażenia na choróbska.I nie przejmuj się dyr i resztą, teraz jest twój czas i wszystko inne miej w nosie :-)
lolitka gratulacje!!!!!!
milagors a może mała zrobi fikołka w ostatniej chwili i będzie sn?;-) słodki klocuszek!

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny!!! U mnie dziś piękny słoneczny dzień i bezchmurne niebo, tylko chłodno, ale i tak aż się sama buzia śmieje, jak słoneczno w okna zagląda:-) Mam nadzieję, że u Was podobna aura:tak:

malinuś gratuluje '3' z przodu:-) ja z niecierpliwością czekam na magiczną '2', która będzie oznaczała, że połowa już za mną;-)

lawendowy odpoczywaj i ciesz się ciążą:tak: kiedy masz wizytę teraz?

milagors ale pozytywna energia od Ciebie płynie:-) super, że z malutką wszystko dobrze i już wkrótce ją zobaczysz i przytulisz:tak: No to teraz czekamy na szczęśliwy finał:-)

SonySony pastowanie podłóg to podobno dobra metoda na wywołanie porodu. Ale są też inne sposoby, znacznie przyjemniejsze;-):-)

Wczoraj wieczorem jak siedziałam sobie spokojnie przy komputerze, to zdawało się mi, że czuję już małego. Na początku myślałam, że to nie to, ale z drugiej strony nigdy czegoś takiego wcześniej nie czułam. To było jakby takie delikatne łaskotanie i bardzo delikatne pukanie od środka. Ciężko to opisać. Myślicie, że to już dzidziuś daje znaki:confused:

Aleksandretta, na kolejną wizytę idę 14.10. Cały czas żyję z dusza na ramieniu, czy aby wszystko jest ok.
No i od luteiny dopadło mnie zapalenie. Pewnie też od tego, że w pracy nie mogłam korzystać z toalety i musiałam zaciskać przez 5 godz.

Hej Dziewczyny
Wpadam tylko na chwilę życzyć Wam Miłego dnia :-) U mnie jest dziś dużo słonka, tylko wiatr wieje ale to nie ważne ;-)

Aleksandretta witam nową koleżankę, gratuluję i życzę nadal spokojnej ciąży:tak:

Gotadora serdeczne gratulacje z okazji narodzin maluszków, niech teraz dzieciaczki przynoszą radość swoim rodzicom, niech mało płaczą i niech płynie rzeka mleka. Powodzenia. Z niecierpliwością czekam na fotki.

U nas wszystko w porządku, oprócz tego, że malutki ma dysplazję prawego bioderka i musi mieć założoną rozwórkę :-( Za 4-5 tygodni mamy kolejną wizytę i wtedy się dowiemy czy nadal będzie musiał nosić to urządzenie. Dziewczyny pamiętajcie, aby usg bioderek zrobić jak najwcześniej nawet już w 2 tygodniu życia dziecka!!!!, to jest niezwykle ważne.
Przyszłe mamy z trójmiasta jak będziecie chciały to dam Wam namiar do najlepszego specjalisty od dziecięcych bioderek, takie usg musi wykonać lekarz ortopeda, który naprawdę się na tym dobrze zna:tak:
Pozdrawiam :-)

edit:
Zapomniałam się pochwalić, że dzisiaj mija m-c jak Sebastianek jest po drugiej stronie brzuszka:-)

Ostatnia edycja:
reklama
lolitka....:-(przykro mi...
sony tylko okien nie myj, bo się przeziębisz ;-) ciekawe, kiedy Pawełek uzna,ze już czas wyjść!
madzialenak jak to miesiąc?ale ten czas leci!!!a mam wrażenie, że przed chwilą rodziłaś :-) a z karmieniem wszystko dobrze? używasz laktatora?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry