reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lilia no to w takim razie czekamy na transfery i umawiamy spotkanie,ja jak w końcu dostane @ bo oczywiście się spóźnia to też będę mogła się określić czy ja też na szczęście będę obłapiać Eryczka:-D a powiem Ci że on przynosi szczęście...ostatnio prawie mi się udało..ale Eryczek był malutki i nie miał tyle siły a teraz już z niego duży chłopak jest więc wystarczy mu siły by zarazić nas obie:tak:;-) Martka na pewno nie będzie miała nic przeciwko prawda Kochana?:-D
Co do zwolnienia to ja zawsze jak chce sobie załatwić L4 to mówię lekarzowi że mam zapalenie pęcherza,w mojej dotychczasowej pracy bieganie co 5 min do wc nie wchodziło w gre więc L4 na co najmniej tydzień wypisane bez problemu :tak::-D może u Ciebie też da radę;-)

dziewczyny powiedzcie mi czy ja mam szanse na ciaze
od samego poczatku mam problemy z beta , mimo ze niska ale byly przyrosty w normie ... do dzis . w 14 dpt-67 , 18-180 , 22-574 no i nieszczesna dzisiejsza 25 dpt-942 czyli przyrost spadl. przyroslo od ost o 64% a niby powinno o 114% po 72 godz od ost.
do tego wychodzi ze jestem w 6 tc a na dzisiejszym usg jest widoczny pecherzyk ale o wymiarach 5,5 mm i dr powiedzial ze za maly jak na taki wiek. zarodka brak.
wiem ze musze czekac. ale te ponad 3 tyg niepewnosci i ciaglych problemow powoduja ze jestem na skraju zalamania
powiedzcie szczerze mam jeszcze szanse?

Ostatnia edycja:
Tequila - z tym L-4 to nie wypali. Ja będę miała L-4 z kliniki z jej pieczątką :baffled: Znając życie to moja szefowa i kumpela z pracy (dwie naprawdę wścibskie osoby) będę grzebać w mojej teczce i znajdą te L-4. Więc muszę wymyśleć jakiś powód ginekologiczny. Dzięki za chęci. Podpytam mojego dr, może on na coś wpadnie :-)

Marcysiowa :-) ale mi super niespodziankę zrobiłaś :-) dziękuje za odwiedziny!

Aduś wstałam we wtorek wieczorem po 22giej, czyli 12 godzin od rozpoczęcia cięcia. W czwartek pojawiło się dopiero więcej dolegliwości po znieczuleniu ( ja miałam ciut więcej podane, bo trzeba było mnie znieczulić do żeber z racji torbieli) jeszcze dochodzę do siebie, ale chodzę od wtorku co wywołało wiele podziwu ze strony położnych i lekarza. Szkoda tylko,że mam taki kłopot z nogami - są bardzo napuchnięte, boli tak jakbym się poparzyła. Mam nadzieje,że dam radę dojść do samochodu w moich crocsach, bo tylko te są większe, ale czasem nogi się mi nie mieszczą i w te buty. Mąż przywiózł mi swoje kapcie, ale są za gorące.

Mam nadzieje,że z dzidziulkami dobrze i że dziś będziemy w domku.

miłego dnia dziewczyny :-)

Kikifish, bardzo mi przykro ale ja nie wiem. Skoro lekarz ci nie jest w stanie powiedziec to ja tym bardziej. Bardzo mi przykro, ze masz takie problemy. Moze idz wczesniej na usg, bo 3 tyg to bardzo dlugo, wykonczysz sie psychicznie.

Gotadora, pięknie dzieci. Super, że są już z Wami:-)
A skąd ta opuchlizna nóg? Po porodzie zwykle opuchlizna schodzi, a u Ciebie się pojawiła? Co mówią lekarze na ten temat? Współczuję dolegliwości, życzę Ci żeby szybko przeszły

reklama
Do góry