• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Chyba nie był pocieszony, że w niedzielę musi pracować. Nie wiem. Może ma taki sposób bycia.
Ale ja tego tak nie zostawię. Złożę na niego skargę, bo nikt w moim domu nie będzie na mnie krzyczał i się ciskał.

reklama
Lawendiwy, az mnie ciarki przyszly,co za psychol. Zloz skarge jesli tylko jest taka mozliwosc.
Jà mam znowu przeboje z kurerem. Bylam w domu a ten zostawil awizo,ze przyjdzie w sobote moedzy 13 a 17. Przyszedl w piatek grrrrrrr
Niestety nie mam mozliwosci zlozenia skargi.
Twoj przypadek jest inny,zeby taka sie zachowac i ublizyc komus na dodatek w jego domu :szok: To mozna nawet zglosic na policje,jesli nie da sie bezposrednio u pracodoawcy.

Agapl, a czemu Ty możesz złożyć skargi na kuriera? Przecież on pracuje i reprezentuje firmę kurierską, tak?
Jutro osobiście podjadę do UPC i złożę skargę pisemną. Nie chcę dzwonić na infolinię, bo oni to jednym uchem wpuszczą, drugim wypuszczą i moja skarga trafi do kosza.

Gotadora super, że już jesteście w domu. Czekam niecierpliwie na kolejne fotki Twoich skarbów. Napisz jak tatuś? czy szczęśliwy?

Lawendowy Sen, Milagros, Avocado, Fusun
z chęcią bym się z Wami spotkała ale dla mnie wyjazd poza Gdynię nie wchodzi w grę ponieważ mały musi mieć cały czas założoną rozwórkę a na czas dojazdu musiałabym mu ściągnąć a to za długa przerwa. Także życzę miłego spotkania :-)

Gotadora, pewnie że w domku najlepiej. Tym bardziej, że byłaś w szpitalu dość długo przed porodem. Słodkie macie szkraby. A jak się "sprawują"? Jedzą i śpią? Czy płaczą troszkę? Ale musicie być szczęśliwi. Jeszcze raz gratuluję

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry