• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Miłego słonecznego poniedziałku dla Wszystkich!
Gotadora cieszę się że jesteście już w domku
:tak: napisz w wolnej chwili ile dzieciaczki mają cm bo albo nie pisałaś albo mi umknęło a jestem strasznie ciekawa jakie są malusie:-D
a ja się w końcu doczekałam @ po 4 dniach zwłoki w końcu raczyła do mnie zawitać;-) mimo bólu brzucha od samego rana cieszę się ogromnie bo od jutra zaczynam STYMULACJĘ:-D a w sobotę pierwsze podglądanko moich pęcholi,oby ładnie sobie rosły:tak:

reklama
Kwiatuszek, ja na początku miałam lutinusa 3x1, a potem przeszłam na luteinę 3x4 i tak biorę do teraz.
Najwyżej w 5-6dpt zbadaj sobie progesteron.

TeQuila, ale czad!!!! To już???? Nie wierzę!
No doczekałaś się. Ja wysyłam fluidki specjalnie dla Ciebie. I trzymam mocno kciuki za owocna stymulację.

Kwiatuszek, TeQuila, może nie będę już ostatnia w naszym kalendarzu :-D

:-D:-D:-D Miłego dnia dziewczęta :-D:-D:-D

Witam dziewczyny. W koncu nowy tydzien!

tak mi przyszlo wlasnie do glowy... Sony? Urodzilas juz? Bo cos sie nie odzywasz!?

gotadora, super, ze szpital masz juz za soba. Teraz baw sie dobrze w domu :)) widzialam twoje foty na fejsie. Jakie te twoje dzieciaczki drobniutkie! Zwlaszcza u twojego meza w objeciach :))

Lawendowy sen możesz się już pożegnać z ostatnim miejscem na liście bo zamierzam zająć je:tak:
Doczekałam się w końcu,pomijam fakt że planowo dziś już miałam podglądać pęcherzyki no ale wredna @ pokazała znowu kto jest górą no ale że jest to ostatnia @ bo kolejna dopiero za długie miesiące po ciąży to jej wybaczam spóźnienie:tak::-D Kurczę kto by pomyślał że zastrzyki w brzuch mogą być takie wyczekiwane;-)

Avocado, w sumie, to czekałam, aż się wypowiecie.
Ale dobrze, że zadecydowałaś :)))) Ja jestem za:-) :-D:-)
Ale nie wiem, czy będę miała jak dojechać. I jeśli tym razem mogłabym się z Tobą zabrać, to będę dźwięczna

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry