• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lawendowy na śląsku jest taka lampa, z 20 stopni, piękna złota jesień! :tak: ja już spacerek zaliczyłam, bo za długo nie mogę, bo mi już kręgosłup zaczyna się buntować i stopy.Ale wywalę się jeszcze na balkon z kotami ;-) Sony coś się dzieje?jak tam Pawełek????

reklama
Hey dziewczynki!

no ja dzis zaliczylam IP, bo znowu sie te bole - skurcze pojawily. Zrobili mi KTG:), usg, zbadali szyjke (44 mm:)), skurczy brak, no i nawazniejsze dzidzia ma juz 800 gram:) A bole - tak jak przypuszczalam - spowodowane sa rozciaganiem sie miesni wiezadel macicy i jak bedzie sie to pojawiac to mam przeczekac i lezec. Ale mimo wszystko dobrze, ze pojechalam na IP, mam spokojna głowe do czasu wizyty u mojego gina.

Miłego dzionka dziewczyny!!!:-):-):-)

memories to dobrze,że się uspokoiłaś! dzidziolek zdrowo sobie rośnie i tyle:tak:
milagors jak nie rodzisz, to nuda ;-) taki żarcik!
ja nie potrafię sobie siebie wyobrazić w grudniu, jak teraz mnie irytuje to,że młody mi uciska narządy, a co będzie potem??:szok: będę się toczyć po śniegu, jeśli spadnie ;-)

memories dobrze, że wszystko ok. i że to tylko macica się rozciąga i brzuszek rośnie:tak:

milagors już naprawdę niedługo i dzidziuś będzie na świecie. Domyślam się, że te ostatnie tygodnie są już ciężkie i pewnie czas się bardzo wlecze. Ale to już końcówka, już widać metę! Głowa do góry, bo w każdej chwili może się zacząć, a może już jutro na ktg wyjdą skurcze:tak:

lawendowy Ty masz jutro wizytkę zdaje się:-) tańczę za piękne wiadomości od Ciebie - będę jutro czekać na pozytywne informacje:tak:

Ja przez weekend korzystałam z pogody i spacerowaliśmy z psem po lesie, bo było pięknie i ciepło:-) mam nadzieję, że Wy także miło spędziłyście weekend:tak:

Aleksadretta, dziękuję Ci za pamięć, ale przesunęłam wizytkę na piątek. w sobotę byłam na badaniach i na niektóre muszę czekać 4 dni robocze. A poza tym nie będzie moje męża, bo jutro wyjeżdża na dwa dni.

reklama
Mala juz nie ma szans na zmiane ulozenia. Jest za duza a miejsca brak. Tak wiec cc. Chcialabym miec skurcze... Ale nic nie czuje. Chyba ze mam ale o nich nie wiem. Ah marzenia... JAK NIE URODZE W TYM TYG TO ZWARIUJE!! serio. Mam dosc jak jasna cholera.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry