• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Czesc Dziewczyny,

Dolaczam do klubu niecierpliwych, czekających na rozwiazanie ;-)
Dodatkowo stresuje się faktem,ze muszę przewidzieć w miarę wcześnie,czy to już ,by moc odstawić zastrzyki.

Zycze Wam wszystkim miłego poniedziałku :-)

reklama
Właśnie zaglądam w poszukiwaniu Sony :-) a tu widzę więcej was się na porodówkę zamierza wybierać.. Jak to szybko minęło. Aga_pl, Milagors - powodzenia dziewczyny. Nie bardzo mam nawet ja Was doczytywać, bo moje Kluchy już na etapie pełzania, więc oczy trzeba mieć dookoła głowy. A wieczorem sił już brak. Ale trzymamy kciuki za.wszyskie wyczekane maluchy. A zamierzacie oglądaćprogram na Tlc o inv? Ciekawa jestem czy pokażą prawdę czy znów jakieś skróty.

Lilonka Twoje maluchy już 6 m-cy skończyli :szok: szok kiedy to minęło? Ja zamierzam oglądać program o inv, jestem właśnie ciekawa jak pokażą całą procedurę przygotowań do punkcji, same zapłodnienie i czas oczekiwania po.

oMadzialenak - a Sebuś ma już ponad miesiąc :-) a pamiętam Twoją świąteczną betkę:-) szybko to leci - nie ma co. Ja przeglądam zdjęcia to nie mogę uwierzyć że Kluski były takie maleńkie, a teraz mi podłogi froterują :-)

Witajcie, troszkę mnie tu nie było, a tyle się u Was dzieje!

Gotadora Gratuluję maluszków! Są takie piękne:-D i dwa na raz hehehhe. Pewnie masz ręce pełne roboty, a powiedz, jak się teraz czujesz?

Milagors oj to rzeczywiście musi Cię boleć takie kopanko po szyjce, biedna.

Dzisiaj miałam pierwsze oficjalne usg ciążowe i wszystko jest ok :-D, malutki robaczek fikał i kopał nóżkami i niestety nie było widać czy jest chłopczykiem czy dziewczynką. Następne usg za 100 lat, więc chyba prędko się nie dowiem:zawstydzona/y:.

Zastanawiam się czy jechać do Polski na Wszystkich Świętych, to jest 450km do przejechania w jedną stronę. To będzie przełom 15 i 16 tygodnia, myślicie, że to dobry pomysł? Trochę boję się takiej podróży, ale z drugiej strony nie chcę świrować i zamykać się w domu, ratujcie:rofl2:.

Lecę czytać i nadrabiać co u Was się dzieje, miłego dzionka!:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry