• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

PAŹDZIERNIK
1. GOSIA_1983 (21/22 październik - cc) – córka Milena
2. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
3. MILAGROS (23 październik - cc) – córka Zosia
4. AGAPL (26 październik) – córka Victoria

LISTOPAD

5. AVOCADO (24 listopad) – córka Kinga
6. HOLA (27 listopad) – syn Karol

GRUDZIEŃ

7. MALINUŚ (13 grudzień) – córka Marcelka
8. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ

9. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn Tymon
10. MEMORIES (25 styczeń 2014) - syn

LUTY

11. DARII (2 luty 2014) - córka Julia

MARZEC

12. MajaSauer ( 6 marzec 2014) - syn Maksymilian
13. ALEKSANDRETTA (8 marzec 2014) - syn
14. SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - prawdopodobnie syn

KWIECIEŃ
15. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

16. LAWENDOWY SEN (12 maj 2014)
u mnie cesarka była przesunięta na 25 wziełaś stara liste :-) Oskaa bedzie pierwsza :-) a zreszta teraz wszystkie prawie razem bedziemy rodziły :)

reklama
Marcysiowa - ja tam początek nieźle wspominam :-) Młodzieży spała i jadła na zmianę co 3 godziny - a w przerwie między karmieniami i coś samej zjadłam i jakiś serial obejrzałam, ba nawet książkę czytałam. Potem było już znacznie gorzej ;-) był moment że Maciek potrafił mi nie spać 8 godzin - i darł się ze zmęczenia, ale nie mógł usnąć. A w międzyczasie trzeba było nakarmić, przebrać i zająć się drugim dzieckiem. Hmm raz zadzwoniłam po męża żeby wylazł z pracy, bo nie dawałam rady ogarnąć. Ale teraz kwestia wprawy :-) A Ty też rzadko do nas zaglądasz na niemowlaki :-)

Ja też początki super wspominam. Sama byłam z małymi w szpitalu przez 3 tygodnie i sobie radziłam. Teraz nie mam na nic czasu bo kończe studia. We wrześniu zdałam 3 egzaminy, teraz dokończyłam pracę mgr a w czwartek się bronię więc po nocach się uczę. Jak mi się ten czas skończy to już będę częściej się udzielać.

Marcysiowa - szacun :-) ja nie raz po całym dniu z Młodymi padam na ryjek i mam ochotę razem z nimi pójść spać po 19 :-) a tu jeszcze pranie, prasowanie, sprzątanie. Teraz jeszcze trzeba codziennie odkurzyć i zmyć podłogi, bo młodzieży lubi sobie czasem polizać panele :-)

SonySONY :-) gratulacje!!! dużo zdrówka dla Was obojga!

Lilonka i Marcysiowa :-) dziękuje, jakoś sobie radzę, ale łatwo nie jest. Szczególnie mały daje mi w kość, wydaje mi się,że zaczęły się u niego kolki, jutro kupimy lekarstwo z niemiec, mam nadzieje że pomoże. Ja dokarmiam mm, nie wyobrażam sobie inaczej, bo maluszki płaczą razem, więc nie zawsze jest możliwość, aby karmić piersią, gdy drugie wydziera się w niebogłosy, a przy piersi lubią spędzać z godzinkę sam na sam... Malutko śpię, mam problem z wagą - strasznie schudłam, żadne spodnie na mnie nie pasują, znikła mi tylna częśc ciała ... no i jem dużo, mam nadzieje,że niedługo przytyje

pozdrawiam Was wszystkie :-)

PAŹDZIERNIK

1. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
2. MILAGROS (23 październik - cc) – córka Zosia
3. GOSIA_1983 (25 paździrnik -cc) - córka Milena
4. AGAPL (26 październik) – córka Victoria

LISTOPAD

5. AVOCADO (24 listopad) – córka
6. HOLA (27 listopad) – syn Karol

GRUDZIEŃ

7. MALINUŚ (13 grudzień) – córka Marcelka
8. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ

9. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn Tymon
10. MEMORIES (25 styczeń 2014) - syn

LUTY

11. DARII (2 luty 2014) - córka Julia

MARZEC

12. MajaSauer ( 6 marzec 2014) - syn Maksymilian
13. ALEKSANDRETTA (8 marzec 2014) - syn
14. SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - prawdopodobnie syn

KWIECIEŃ
15. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

16. LAWENDOWY SEN (12 maj 2014)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SonySONY :-) gratulacje!!! dużo zdrówka dla Was obojga!

Lilonka i Marcysiowa :-) dziękuje, jakoś sobie radzę, ale łatwo nie jest. Szczególnie mały daje mi w kość, wydaje mi się,że zaczęły się u niego kolki, jutro kupimy lekarstwo z niemiec, mam nadzieje że pomoże. Ja dokarmiam mm, nie wyobrażam sobie inaczej, bo maluszki płaczą razem, więc nie zawsze jest możliwość, aby karmić piersią, gdy drugie wydziera się w niebogłosy, a przy piersi lubią spędzać z godzinkę sam na sam... Malutko śpię, mam problem z wagą - strasznie schudłam, żadne spodnie na mnie nie pasują, znikła mi tylna częśc ciała ... no i jem dużo, mam nadzieje,że niedługo przytyje

pozdrawiam Was wszystkie :-)

Gotadora nie polecam kupowania Sab Simplexu. W Polsce nie jest on dopuszczony ze względu na to ze jeden z jego składników jest niebezpieczny dla dzieci. Równie dobrym rozwiązaniem jest polski espumisan 100. Na kolke polecam też Delicol. U nas sprawdził się rewelacyjnie. Do tego przy maluszkach wczesniakach mozesz stosować Dicoflor tzn florę bakteryjna układu pokarmowego. My na takim miksie dopiero troche spokoju mielismy. A nie myślałaś o karmieniu maluszków na raz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry