lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
no dzieki dziewczyny.
najpierw Matylda mnie pociesza co do rozstepow, a pozniej kotek mysli milo o mnie i zwisajacyh piersiach - no niezle kurna
ale nic - damy rade. rozstepy mam od zawsze wiec kilka wiecej chyba nie zaszkodzi
a piersi tez nie sa jak u nastolatki jak ma sie ciezkie cale zycie - wiec jak se zwisna bardziej to huk
kotek - fajnie ze maly juz lepiej. on lepiej to i ty lepiej
matylda - odliczam z Toba dni. tez musze podpytac o ten gaz czy tutaj mozna
najpierw Matylda mnie pociesza co do rozstepow, a pozniej kotek mysli milo o mnie i zwisajacyh piersiach - no niezle kurna

ale nic - damy rade. rozstepy mam od zawsze wiec kilka wiecej chyba nie zaszkodzi
kotek - fajnie ze maly juz lepiej. on lepiej to i ty lepiej
matylda - odliczam z Toba dni. tez musze podpytac o ten gaz czy tutaj mozna
oprócz tego co mi wyskoczyły na biodrach w 36 tc to teraz wyskoczyły mi na brzuchu i do tego brzuch zrobił się jakiś ciemny,skóra jest dziwnie przebarwiona
z wagą nie jest tak źle,bo już ponad 10 kg zrzuciłam i wcisnęłam się w swoje spodnie z przed ciąży:-)piersi są na razie jędrne i pełne,ale to pewnie dlatego,że jest tam pokarm
Wczoraj bylam na dluzszym spacerku z wozkiem i normalnie mam zakwasy w lydkach
Strasznie niewygodne,bo jak maly sie skupal,to ze 4 takie reczniczki szly.Fakt,ze jest ich pod dostatkiem,ale taka husteczka nawilzana, to rach ciach i dupka wytarta
A ze 2 koszule chca,to pewnie dlatego,ze zawsze moze przytrafic sie jakis zonk
Mi np.wieczorem tego samego dnia po cc posciel zmieniali,bo polozylam sie na boku z maluszkiem i jakos wszystko mi polecialo...wiadomo skad
Byl przeciwny,chcial tylko jedno,no ale chyba mu sie spodobalo i za 2-3latka startujemy ponownie