• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
martka ten czop nie odszedł tylko wisi ;-)
lolitka z chęcią bym Ci napisała jak z tym progesteronem, ale nie pamiętam... Na pewno brałam krótko i mało, bo wyniki miałam dobre.

oooo... poprawka, odszedł mi kawałek czopa...

Ostatnia edycja:
Lolitko - ja brałam 3x2 luteiny dopochwowo i 2x1 dupka. Po serduszkowym gin mi zmiejszył luteinę do 2x1, a po 12tc kazał skończyć brać. Dupka brałam gdzieś do 22 tc - chyba bardziej dla swojego spokoju. Nikt mi nie kontrolował progesteronu już po transferze - więc dawka była dobrana standardowo. Z tego co pamiętam niektóre dziewczyny robiły sobie same kontrolę progesteronu i jak coś zwiększały dawkę, bo większość klinik leci standardem a nie dopasowaniem do wyników.

Oskaa :-) Ty już prawie na mecie! piękny suwaczek!

Milagros :-) ostatni tydzień przed Wami w dwupaku! zapewne będzie się dłużyć, dlatego życzę Ci, aby minęły te dni jak najprędzej :tak:

Lolitka ja miałam przez kilka dni po transferze nawet do 36 lutein dziennie, 3x8 dowcipnej i 3x8 podjęzykowej, potem zmniejszana dawka, po 12 tygodniu już byłam bez luteiny. Odnośnie pytania o leki - niestety nie posiadam żadnych leków w zapasie

pozdrawiam Was :-)

Avocado, prawdopodobnie bym przenosila.

ale to glupie jest. 1,5 miesiaca lezenia zeby nie urodzic a teraz wody w normie, skurczy nie ma... Wszystko tylko nie rodze.

ty juz teraz tez blisko, Kinga juz jest bezpieczna, wiec stres mniejszy.

Sylwia dziekuje, jakos do przodu :-) maluszki marudza, bo maja kolki. kupilam polskie kropelki, i oczywiscie mnie musieli porzadnie skasowac w tutejszej aptece- ceny tego srednio widzialam po dwadziescia pare zl, a ja zaplacilam 50... wzielam, bo mala plakala, ale w tej aptece nie zostawie juz ani zlotowki, narzut ponad 100%

reklama
Lawendowy ja też czekam na wieści od Ciebie.

lolitka ja brałam luteinę dopochwową 3x1. Progesteron miałam w normie lub nawet lekko ponad normę, już nie pamiętam. W 8 tc miałam dołożony duphaston 3x1 ze względu na plamienia. Po 12 tc odstawione wszystkie leki. Tak to wyglądało ostatnio.

gotadora fajnie, że sobie radzisz. Nie raz nie jest łatwo przy jednym dziecku, a co dopiero przy dwójce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry