• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sylwia, zestaw łóżeczko i pościelka bardzo ładny. Wózek wydaje się być bardzo stabilny i wygodny. Choć ja wolę takie bardzij kosmiczne, taki jak wybrała Tequilla, jest świetny, tylko minus 3 koła.

Sylwia co do śpiworka, to wystarczy on na zimowe dni? tzn bez kombinezonu pod spodem? Też rozważę taką opcję. Wygodna.

Ja też przesiaduję na allegro i wyszukuję:
Tommee Tippee monitor oddechu niania w 24Hr (3650307364) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
lub
Monitor oddechu Angelcare AC401 Niania + 1 płytka (3630926812) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
a butelki chyba z tommee ZESTAW STARTOWY ANTYKOLKOWY TOMMEE TIPPEE butelka (3649105983) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
zastanawiam się jeszcze nad laktatorem, ale chyba nie ma sensu jeszcze kupować bo może okazać się ze nie mam pokarmu...

reklama
O matko Lawendowy co Ty za ekstremalne wizje masz:szok: powiem Ci jak długo żyję nie widziałam aby ktoś wpadł na wózek jadąc na rolkach ale podejrzewam że 4 kołowy też by się wywrócił gdyby ktoś w niego wpadł :-D

Sylwia ten maxi cosi też fajny,ja to pewnie jak już będę w ciąży tzn jak już będę miała potwierdzoną ciążę :-) to dopiero zaczną się dylematy bo przez te 11 lat tak się wszystko zmieniło łącznie z moim gustem że ja nie wiem jak się odnajdę w sklepie dla dzieci to wszystko jest przecież takie słodkie i kochane,póki co ten wózek wpad mi strasznie w oko,quinny jako firmę mam przetestowaną więc myślę że na żywo dopiero się w nim zakocham;-)

Agapl trzymam kciuki za szybkie wyjście ze szpitala i na zdjęcia malutkiej:tak::-) Pamiętam jak ja rodziłam,pierwsze dziecko,w dodatku miałam 19 lat wyobraź sobie jak mnie niektórzy traktowali :szok:ale na szczęscie większość personelu była przyjazna i pomocna,ale w domku najlepiej:tak:

Fasun kciuki za ogrom jajeczek :tak: daj znać jak poszło

Pięknego dnia życzę,u mnie słonko świeci od rana więc dzień zapowiada się pozytywnie:-D

miliaa- nie natknelam sie na takie forum ,ale przysiegam ,ze bobo z in vitro nie rozni sie niczym od bobo z sexow ,wiec dlaczego by mialo byc inne forum :)

hahaha...wiem, ze się nie rozni, bo przecież sama 2 miesiące temu takie bobo urodziłam. nie zrozumialas mnie. chciałam się zapytać, czy powstalo jakies forum dla mamusiek z in vitro, tych które znalam z tego forum kiedy bylam w ciąży, bo nie chce zasmiecac wam forum kupkami, zupkami, karmiącymi cyckami i nieprzespanymi nocami :rofl2:

Adus, madzialenak, Sony...a co u was?

Dziewczyny - jak już jesteście w temacie huśtawek - to mam do sprzedania huśtawkę z bright startsa kupiona w maju w Smyku, na gwarancji o taką jak ta - BRIGHT STARTS HUŚTAWKA HYBRYDOWA LEW 11kg (3486037999) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. - za 250 zł (plus przesyłka - do Wrocławia mogę podrzucić ;-)), do tego taką karuzelę Fisher Price Karuzela z melodią Misie z efektami (3652424615) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. - za 100 (nie wiem czy mam paragon, bo kupowana na allegro - nowa). Oba sprzęty niewiele używane - huśtawka może ze 20 razy, a karuzela jeszcze chyba mniej. Jako gratisy dorzucam kilka smoczków (nieudane próby na Maćku), kapturki z aventu (użyte 2 razy w szpitalu) i co tam jeszcze wynajdę :-)

reklama
Dziewczyny jestem zachwycona tymi wózkami, które tu podsyłacie. A moimi faworytami są:

- ten, co wybrała TeQuila (Lawendowy on też jest w wersji czterokołowej) wózek Quinny Moodd
- wózki marki Foppapedretti Myo, ale bez napędu: Wózek Myo marki Foppapedretti - YouTube
- jeśli chodzi o design podoba mi się jeszcze biały Mima Kobi: Mima Kobi wózek

Najbardziej jednak podobają się mi wózki retro. Niestety nie zdecyduję się na taki wózek z kilku powodów. Przede wszystkim jest mało funkcjonalny i zajmuje dużo miejsca np. w bagażniku w samochodzie. Są cięższe niż aktualnie dostępne na rynku wózki. No i jeszcze wózki nowoczesne wydają się być bezpieczniejsze i mniej wywrotne. Dlatego szukam czegoś praktycznego, ale też pięknie wyglądającego, co mi trochę zrekompensuje ten wymarzony retro wózek;)

A to mój typ łóżeczka:) Ines bellamy

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry