Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. A jakoś trzeba będzie to ogarnąć hehe.Pingwinek :-) dziękuje. Ja teraz nie wyobrażam sobie jakbym miała mieć jedno! I nie wiem jak ja w ogóle żyłam bez nich![]()
Pingwinek :-) dziękuje. Ja teraz nie wyobrażam sobie jakbym miała mieć jedno! I nie wiem jak ja w ogóle żyłam bez nich![]()
Święte słowa :-)

. Oby tak było, bo mi słoików brakuje już na przetwory z nich. Wszystkie słoiki zagospodarowane, a w sklepach już nie ma, bo to po sezonie.
. W czwartek wyjeżdżam, w niedzielę wracam, a w poniedziałek jadę zobaczyć mój skarb.
...
, starość mnie dopada, bo za 2,5 tyg stuknie mi 28 lat
, a ja czuję się jakbym co najmniej miała 40 lat. Idę podokuczam mężowi, chociaż on jeszcze to znosi 
ale już mnie nie chcieli wypuścić do domu. W niedzielę dostałam łóżko na patologii. I tak leżałam w szpitalu pod obserwacją :-( 21/10 o 23:30 zaczęły mi się bóle, ale nie było rozwarcia. Po rannym obchodzie wzięli mnie znów na badanie i było 2cm rozwarcia. Wysłali mnie porodówkę. Od razu dostaliśmy salę porodów rodzinnych, więc mąż był ze mną cały czas. Miałam okropne bóle a rozwarcie mało postępowało
Pod koniec darłam się z bólu na całą porodówkę. Męczyli mnie tak 13 godzin, bo myśleli, ze rozwarcie pójdzie do przodu, ale osiągnęło tylko 5cm, więc zdecydowali o cc. Sama cc ok, ale dochodzenie po niej masakra
:-( Jednak od pierwszego dnia byłam przy małym a mąż razem z nami. W sobotę wypisali nas do domku. Karmię piersią a jak mały robi aferę, to dokarmiam mleczkiem (jednak staram się nie więcej niż dwa razy na dobę). Jesteśmy w nim zakochani
:-)
:-)
Biedna przeszłaś horror z tymi bólami zanim urodziłaś, dobrze, że już po wszystkim.