Fusun, trzymam kciuki mocno za wysoką betę!!!
Sylwia, śliczny chłopczyk, zdjęcie pierwsza klasa!
Hola - ale szok, że tak Ci się przybliżył termin porodu :-) Wczoraj nagle zobaczyłam, że jesteś na pierwszym miejscu i pomyślałam, - o rany, nie wiem, jakim sposobem, bo już wchodzę na forum kilka razy dziennie, ale przegapiłam poród
Avocado!!! I smutno mi się zrobiło, a potem zobaczyłam, że Avocado na drugim miejscu, więc odetchnęłam
Malinuś - stan przedrzucawkowy jest niebezpieczny dla mamy i dziecka, więc dobrze, że dali Ci skierowanie do szpitala.
Martka - współczuję kataru, ja jak taki mam przy przeziębieniu to nie mogę sobie miejsca znaleźć, nawet sobie nie wyobrażam, żeby mieć go dłużej...
MajaSauer -bardzo dobrze zrobiłaś, że nalegałaś na kupno mebelków. Wiem z doświadczenia, że jak się coś bardzo podoba, to trzeba kupować od razu. Ja miałam łóżeczko kupione już w 18 czy 19 tygodniu bo złapałam okazję na gumtree - w stanie idealnym Gluck za 100 zł. Więc jak trafiłaś na okazję i wszystko Ci pasowało, to nie było innego wyjścia

Prześlij zdjęcia jak dasz radę
Szyszka - rewelacyjna beta, gratuluję!
Aleksandretta - jesteś z Warszawy, czyli już z Sylwią jesteśmy trzy

Miliaa też gdzieś niedaleko Warszawy mieszka, czyli powoli zbiera się ekipa na ewentualne spotkanie w przyszłości
My jesteśmy po szczepieniu i Malutka ma podwyższoną temperaturę, marudzi... W międzyczasie wczoraj wieczorem doszło Gripe Water i nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca, ale wydaje się, że w połączeniu z Delicolem jest lepiej z kolką

Dziewczyny rozpakowane, co Wy na pomysł forum po porodzie, choćby żeby się skonsultować i poradzić, jak się zakłada taki wątek?