Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

za dwa tygodnie szczepienia.Czyli mleczko hula, dziecko jest odkarmione, a mamusia naściągała pokarmu i jutro idzie do kina YUPI!!!!!! 

u mnie z tymi szczepieniami było tak ze w 6 tygodniu wziełam ta skojarzona zeby nie kłuć małej 4 razy (koszt 230 zł) i wtedy nic jaj nie było a teraz byłam w środe tez szczepionka skojarzona i mała miała gorączke 38,7 także nie dobrze ja zniosła następne szczepienie 25 lutego i az sie boje co tym razem bedzieMalinuś odnośnie szczepień to bardzo trudne pytanie, bo trudno na nie odpowiedzieć. jest sporo zwolenniczek tych skojarzonych szczepionek, ja z mężem po naczytaniu się o szczepieniach i po tym jak zmieniły się moje dzieci nie chcemy ich szczepić i nie możemy pojąć co w nas wstąpiło aby pozwolić aby naszym dzieciom podano rtęć, czemu nie spytaliśmy o skład szczepionek, czemu nikt nam nie powiedział, czemu nie mamy wyboru. Chyba dlatego,ze do głowy nam nie przyszło, że w szczepionkach jest trucizna. Ale nie wszystkie zawierają szkodliwe związki. Czytałam że dużo dzieci źle znosi skojarzone szczepionki, w ogóle dużo dzieci źle znosi szczepionki, a już najgorsze jest to,że są ludzie którzy po zaszczepieniu stracili swoje dziecko. Zaszczepić niedobrze, nie zaszczepić też niedobrze. My mamy kolejne szczepienia 14 lutego i nie wiem co zrobimy, jeśli się zdecydujemy to z pewnością nie zgodzimy się na 4 szczepionki w jednym dniu i na tę która zawiera rtęć.

Gotadora ja właśnie nue chce czytać na forach informacji o tym ze szczepionki przyczyniły się do np autyzmu. Rozmawiałam z Polozna i pediatra i mówią ze to nic nie ma do tego. Generalnie jedno i drugie polecali 5w1. Prawdopodobnie te sanecszxzepiobki są trż w stanach. Nawet trafiają się te same numery seryjne. To jest pocieszające ze Polska jednak nie ma gorszych... Ale o rtęci nie słyszałam.... Słabo...
Malinuś odnośnie szczepień to bardzo trudne pytanie, bo trudno na nie odpowiedzieć. jest sporo zwolenniczek tych skojarzonych szczepionek, ja z mężem po naczytaniu się o szczepieniach i po tym jak zmieniły się moje dzieci nie chcemy ich szczepić i nie możemy pojąć co w nas wstąpiło aby pozwolić aby naszym dzieciom podano rtęć, czemu nie spytaliśmy o skład szczepionek, czemu nikt nam nie powiedział, czemu nie mamy wyboru. Chyba dlatego,ze do głowy nam nie przyszło, że w szczepionkach jest trucizna. Ale nie wszystkie zawierają szkodliwe związki. Czytałam że dużo dzieci źle znosi skojarzone szczepionki, w ogóle dużo dzieci źle znosi szczepionki, a już najgorsze jest to,że są ludzie którzy po zaszczepieniu stracili swoje dziecko. Zaszczepić niedobrze, nie zaszczepić też niedobrze. My mamy kolejne szczepienia 14 lutego i nie wiem co zrobimy, jeśli się zdecydujemy to z pewnością nie zgodzimy się na 4 szczepionki w jednym dniu i na tę która zawiera rtęć.

to się nazywa wyprawka. Ja to mam mniej wszystkich ubrań od Ciebie, a rozmiary różne (od 56 do 80 nawet). Tyle że u mnie 95% wyprawki to body, śpiochy i pajace.