Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja to bym aferę zrobiła, bo to lekka przesada już jest...Cudny artykul, Lawendowy a moze jednak kliniczna? W swiss tez co rano wlazi ksiadz. Puka i wchodzi. Czlowuek mysli ze pielegniarka a tu ksiadz. Moja gola dupe juz widzial) czasami mysle ze ten kraj jest chory...
Sala poporodowa: ojciec nie wejdzie, ksiądz i fotograf - tak

)
:-)
Ordynator w Lubinie nie zauważył żadnych nieprawidłowości, mój mąż stwierdził że powiedział mi tak bo się wkurzył ale ja nie uważam że byłby do tego zdolny...Ja jestem bardzo drobna i niska, może dlatego jest taki malutki...BOJE SIĘ...Maja Sauer ja w życiu bym nie użyła katarku, masakra, przecież dziecko się wierci i można tą rurką mu krzywdę zrobić. Włożysz do oka i jeszcze będzie tragedia. Ja używam zwykłej fridy. Zobaczysz sama, mi nawet trudno psiknąć wodą morską jak mały się wierci gdy poczuje, że mu coś do noska wkładam.